Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Free BF 1943?

Dobry Salceson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno jak się kupowało BF3 to gratis dostawało się BF 1943. Ja jakoś nie dostałem, dlaczego? Kupowałem nową, zafoliowaną gre na allegro. Mam wszystkie karteczki itp jak trzeba gdzieś wejść i aktywować.

Opublikowano

Ten news, na tej stronie napisany jest w 2011 roku :3

Kiedy próbuje wbić pod podany link, przenosi mnie do bf.com .

Chyba już nie można dostać bf 1943 :/

Opublikowano

Grę dostawali prawdopodobnie ci, którzy zamówili przedperemierowo BF'a. Ja dostałem owego Battlefielda, ale z tego co wiem można było go pobierać do iluśtam dni od premiery BFa.

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

Grę dostawali prawdopodobnie ci, którzy zamówili przedperemierowo BF'a. Ja dostałem owego Battlefielda, ale z tego co wiem można było go pobierać do iluśtam dni od premiery BFa.

Grę dostawali wszyscy, którzy kupili bf'a 3.

Nie tylko pre orderowcy (oni dostawali za free powrót do karkand).

Sytuacja wyglądała tak, że pierwsze kopie miały w pudełku normalnie karteczkę z kodem na bfa 1943, natomiast potem ea "zapomniało" o obietnicy, jednak pod naporem fanów i tych, którzy czuli się oszukani w końcu dodali tę stronkę (1943redemption.battlefield.com).

A teraz nie wiem co się stało, polecałbym napisanie do supportu ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...