Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tibia OTS - Margonem?

szczepciu98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwe stworzenie serweru Tibii z mapką margonem (gra MMORPG w przeglądarce) z outfitem z tej gry i jakimiś itemkami? Mi się wydaje że tak, ale trzeba się dużo napracować pewnie szczególnie z grafiką.

Opublikowano

Tzn. chodziło mi o całkowite, profesjonalne zmodyfikowanie klienta Tibii. Na pewno się tak da, żeby to przypominało rozgrywkę Margonem. Wiem że lepiej byłoby zrobić całkowicie od nowa grę na innym silniku niż Tibia, i pytam czy jest MOŻLIWE (nie o to chodzi że ja chcę to zrobić) zrobienia to na silniku Tibii lub na innym. Wiem że to by sporo zajęło bo Margonem jest grą przeglądarkową, nie tak jak Tibia na pulpicie, ale to jest możliwe, wszystko jest dla ludzi.

Opublikowano

Yhm, dziękuje za odpowiedzi.

PS

Ja nie chcę czegoś takiego stworzyć, ale chciałem wiedzieć czy to jest możliwe dla kogoś w tym obeznanego. Jeśli miałoby się ekipę zaznajomionych ludzi w informatyce to pewnie kiedyś powstanie takie "pirackie" Margonem szczególnie gdy teraz Margonem wychodzi w angielskiej ogólnoeuropejskiej wersji. :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...