Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zarabianie czołgami "zamkniętymi"

RAJTUZEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Wiecie może czy czołgi "zamknięte"(czołgi V tieru z których nic się nie robi chodzi o czołgi nie o uzbrojenie itd.) dobrze zarabiają?

Te czołgi to

-VK 2801 (niemiecki)

-M24 Chaffee (USA)

-T-50-2 (sowiecki)

Dobre do zarobku czy nie?

Mogaąbyć lajki za odpowiedzi

Opublikowano

Boż.

Wszystkie v tiery zarabiają tak samo. Nie wazne czy masz masz mozliowsc zbadania 50 modolow , 10 czy nawet 1 lub 0 , kazdy zarabia tak samo. Koniec , kropka , temat do zamkniecia. To juz setny temat o tym , jak i ile zarabiaja czolgi V i te co nie maja mozliowsci odblokowania modolow. do cholery, ile tego jeszcze ? -.-

Opublikowano

Tymi czolgami bez konta premium nie da sie zarobic, nawet jesli to malo. Sa one czolgami lekkimi wiec wrzuca je do 10 tierow gdzie robia wylacznie za zwiadowce.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam T-50-2 przy dobrej bitwie [tj. zwiadowca lub blisko + co najmniej 1 arta] jeśli przeżyję jestem ok. 10-15k na +. Zabieram olej z ll, zestaw naprawczy i apteczkę. Przy słabej bitwie ok 10-20k na -.

Opublikowano

Ja na m5 mam podobne zarobki arte 2-3 tieru zdejmuje na strzala, a dodatkowo gram jako wsparcie flankuje i objezdzam. Ale za to jak wrzuci na 8 tiery to robie kamikadze bo nie ma sensu wtedy grac i nic nie zarobie.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...