Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WIELKI PROBLEM MC I NIE TYLKO HELP!

RaydomGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam straszny problem coś zjada mi całe zasoby kompa tu macie przykład na mc:

post-390955-0-25630200-1347734991_thumb.png

i nie tylko na mc mi tak muli ogólnie cały komp nie da się wczytyać praktycznie stron proszę o odpowiedzi!

Dodam że komputer jeszcze niedawno śmigał a teraz tak strasznie muli ;/

post-390955-0-25630200-1347734991_thumb.png

76561198035884547.png

Opublikowano

Możliwe że jakiś wirus się wkradł i zżera dość dużo mocy.Zeskanuj jakimś w miare dobrym anty virusem (darmowy : Avast / płatny : Kaspersky )

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Możliwe że jakiś wirus się wkradł i zżera dość dużo mocy.Zeskanuj jakimś w miare dobrym anty virusem (darmowy : Avast / płatny : Kaspersky )

czysty

prosze o wiecej propozycji

76561198035884547.png

Opublikowano

Raydom Prosciej pomoglbym Ci na gg ;P 8165785 ale skoro na forum to udziele sie ;P Najpierw zdefragmentuj dysk nastepnie CCleaner > Odkurzacz > ATFCLEANER powinno byc okey gdy grasz powylaczaj wszelkie programy wejdz jeszcze w mscofing urchamianie i powylaczaj nie potrzebne :P

Opublikowano

alt+ctrl+del i znajdź aplikację minecraft, weź przejdź na proces, i daj priorytet na wysoki (nie na czasu teraźniejszego, bo ci komp za przeproszeniem je#nie), zainstaluj optifine, wejdź w start>uruchom i msconfig, sprawdź co ci kompa muli, i odznacz niepotrzebne rzeczy :)

Opublikowano

Defragmentacja dysku tutaj powinna pomóc, gdyż struktura układu danych na dysku w przypadku Windows'a jest nieużyteczna i często dochodzi do fragmentacji dysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...