Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy istnieje jakiś hack na auto finish?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oprócz tego który jest w temacie "Nowy sposób na zarabianie pieniędzy" (tego który ma bardzo dużo innych opcji. Zależy mi na tym.

Opublikowano

Dzięki pb14, zaraz sprawdzę czy moge zrobić tego hacka na kaske, bo wcześniej były takie lagi. Może akurat to była wina tamtego hacka ;D

/edit: niestety nic się nie zmieniło ma może ktoś jeszcze inny hack z autofinish?

Opublikowano

Pamiętam że przed aktualizacją która nastąpiła 12 też tak było, gdy zmieniłem hack na all in one było wszystko git.

Niestety teraz autorzy zrobili nam "Joke" i w skład tego hacku już nie wchodzi auto finish.

Opublikowano

Nie tylko ja mam ten problem, sąsiad który ma dużo szybszy internet też tego nie może zrobić, to wina bota, wcześniej kiedy korzystałem przed aktualizacją z all in one bylo wszystko ok, a jak zaczalem korzystac z poprzedniej wersji tego hacka który jest w temacie "Nowy sposób na zarabianie pieniędzy" Było tak jak teraz, czyli gówno...

/edit: zauważyłem że po dziennym zbieraniu diamentów mogę bezproblemowo zrobić tego hacka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...