Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord/Metki na sohan

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robie dropka surkę WP i planuje wbić coś koło 54lvl'a i dropić na lordzie i metkach na sohan. Eq bd miał takie:

?yy+9 speed, def+3 bony: 2k hp, 5 do pż, 15 wachlarze, 6 magia.

?Fms+9 średnie 31% kd +3/4 do pvm

?Srebrna bransa+9

?Ebo+9

?5kątna+6 nno

?butki 1.5k hp lub 10% kryt

?naszyjnik 1.5k hp

?wyzywka+9

+ buff skile po 29%

Skile bd m5 i cały czas wbijane.

Ogarne komnate na lordzie i cały resp na klate czy padne ? To samo z metka czy bd musiał odjeżdżać? Za odpowiedzi dam lajki.

Opublikowano

Na Sohan powinienes dac rade, od czasu do czasu bedziesz musiał odjechac od metina, ale nie czesto.

Wymien srebrna na inna z 2k pz.

Komnaty to chyba raczej nie ogarniesz ale 3/4 na pewno weźmiesz...

Opublikowano

Podobnie jak up , aczkolwiek powinienies dac rade nawet bez bransy 2k tylko ze srebrna . A poza tym masz buffa wiec spokojnie dasz rade na metkach. Komnata cale bedzie Ci ciezko wziasc i raczej dedniesz.

Opublikowano

Tarcza by się przydała Okrągła co najmniej +7, no ale jej nie masz... Metki ogarniesz spokojnie, a co do komnaty to jak zrobisz ostrze, strach i zbrojke na G to także sobie poradzisz, nawet bez tej okrągłej... ;)

Opublikowano

Na sohan dasz spokojnie radę, pół komnaty lorda ogarniesz, ale nie wiem czy więcej.

Miałem podobną postać, tylko słabsze eq i ogarniałem nawet metka :P

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Kup się okrogłą +9.Ogarniesz wszystkie metki w Sohan.

Wezniesz całą komnate z okroglą.

Bez tarczy wezniesz 2,3/4 komnaty

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

@UP

No ok może bym kupił ale nie lepiej tarcza z nno?

Na ta komnate to dobre byloby nns, nie pamietam czy nno tam sie przydaje. Jak ktos pamieta, miloby gdyby napisał.

Opublikowano

Aha czyli one tam nie omdlewają tylko spowalniają? Bo jak tak to tą okrągłą +8/9 bym mógł kupić nawet o ile to dużo da.

Opublikowano

Kurcze, no ja sam już nie pamietam ponieważ dawno nie grałem.

Z tego co sobie przypominam to tylko spowalniali, bo jakos nie pamietam aby czesto mnie omdlewali...

Nie chce wprowadzac w błąd ale tak mi cos swita po głowie :>

Najlepiej to sam sprawdź :>

Opublikowano

Tarcza według mnie dobra, może starczyć. Masz buffa, masz dobre eq. Jeszcze jak to będzie wp'ek czarowane, czarowana i strach na M1 to już dobrze. Sam strach dużo daje w pvm.

Na metinach dasz radę na pewno, tylko co jakiś czas sobie odjeżdżaj i rozwalaj spota bo tak ciągle to możesz padać jak więcej mobków będzie. A co do komnaty lorda, całego spota nie weźmiesz na pewno, ale 2/4 ogarniesz spokojnie.

:)

lorciowa1.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...