Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IncursionCraft[1.3.1/1.3.2][NP][S][Frakcje][Heroes][24/7][PvP]

Zarghor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobra reklama i ladny opis klas leci like

A i zapomnial bym Prosze o dodanie Mleko Zgredzik

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Czekam juz na dodanie ponad 4h OCO CHODZI dodajcie Mleko /Zgredzik/Dominator (To moich kumpli nicki)

Nie grajcie tutaj bylem u kolegi na pc i dali mi bana bo niby jakis cheater jestem Pfff

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Sądząc po twojej sygnie to ty jesteś Draug. Latałeś sobie z opem na serwie, więc Cię zbanowałem. I co ? nagle zmieniłeś nicki w podaniu... Nawet jeśli Anime to twój kolega, to i tak zachowywałeś się jak dziecko i takich graczy na serwerze nie potrzebujemy.

Pozdrawiam Zarghor, dzięki za refresh

jLRw2A6.png

Opublikowano

Bitch plis Ja nie jestem cheaterem tak jak ty po 1 skoro cheatuje Prosze o dowod a jesli niedasz to poprostu nie zaslugujesz na admina

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Mam to w ****** czy jesteś cheaterem, czy nie. Po 1 zacząłeś spamić poprzez plugin frakcję. Po 2 tworzysz multikonta. Po 3 nie chcemy takich graczy, jak ty.

A to czy nadaje się na admina, czy nie to już nie twoja sprawa. Jest to mój serwer, który sam opłaciłem. Może on być najgorszym wśród możliwych, ale i tak jest mój. Poszukaj sobie innego serwera, bo tu nie jesteś mile widziany.

jLRw2A6.png

Opublikowano

mam cie w dupie domagam sie unbana

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Możesz się domagać i tak Cię nie odbanujemy.

Nie wiem po co tu jeszcze zaglądasz. Serwer do dupy ? To wyjdź

Na gówno ci unban tutaj ? Chcesz jeszcze pocheatować ?

jLRw2A6.png

Opublikowano

Mam cie gleboko w dupie masz mi dac unban bo po 1 niemasz dowodow po 2 skad wiesz moze bylem tajemniczym adminem po 3 CHCE dostac ss jak hackuje jesli nei dostane to masz max 13lat

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ja także mam Cię głeboko w dupie i na kolejny twój post nie mam zamiaru odpowiadać. Po 1 wystarczy, że ja i jeden z adminów widział jak enchantowałeś eq przez komendę. Po 2 tajemniczy admin ? Nie skomentuje tego. Po 3 Nie, nie dostaniesz ss, bo nie widzę takiej potrzeby. Unbana nie dostaniesz, ponieważ wiem co widziałem i to wystarczy. To nie jest serwer publiczny, tylko mój. Ja wraz z administracją tutaj decyduję, więc twoje zdanie nie ma najmniejszego znaczenia.

Aha, czyli jeżeli dostałeś bana za opa, to świadczy o tym, że mam 13 lat ? Pozdro.

Sądząc po twoim Hobby : Lubię placki, po tajemniczym adminie sam mogę stwierdzić, że nawet 12 lat nie masz.

Tak wgl wiek nie ma znaczenia. Mam prawo do kupna serwera i opublikowania go na forum tak jak wszyscy, a to czy serwer jest do dupy czy nie, to już gracze oceniają.

i co myślisz, że po tym jak mnie obraziłeś, jest chociaż cień szansy, że cię odbanuję ? Zabawne...

Ja takich ludzi nie toleruje. Psują tylko atmosferę na serwerach. Idź poszukaj sobie innego serwera, lub załóż sobie własny. Tu na pewno nie zagrasz.

PS: I nie, nie mam 13 lat.

PS 2: Dodany poradnik o MobArenie

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...