Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicXCraft Fb+Survival [23 sloty] [mila atmosfera] [ogarnieta adminsitracja] [mila gra]

B4nDid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngEpicXCraftDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: f13.owncraft.pl:25082

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: NIE

de2zjo.gifSloty: 23

de2zjo.gifBiala Lista: NIE

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Najważniejsze.

1337425578-U363900.png

[Wlasciciel] B4nDid [Wlasciciel] Vant3D [Admin] arturpasiak [Moderator] dawid789789

1337425590-U363900.png

Zapraszamy, na serwer. Serwer szybko się nie znudzi, panuje tutaj miła atmosfera, Ogarnieta adminsitracja. Za zapraszanie wielu graczy jest VIP i ktorzy beda grac. Mozna zakupić VIP\'a SuperVIP\'a.

Na poczatku posiadac 50 dolcow i kupuejsz mieszkanko w hotelu, aby zbudowac wlasna ville musisz uzbierac 5 tysiecy, :) Fajnie sie gra jeszcze raz to mowie, Zapraszam jezeli serw sie spodobal to prosze o pozytywny komentarz tutaj i oczywiscie \"lubie to\" :)

Zapraszamy.

http://www.mpcforum.pl/topic/1262762-zostane-gm/

Siemka, zostanę ADMINEM na serwerze metin 2, znam ortografie i ogarniam komendy. Mogę również pomóc przy serwie mt2. Więcej info na PW :)

Opublikowano

Nie Polecam ! kopałęm 2 h na diaxy po czym właściciel mixturkami mnie zabił ! po czym mówił że jadę na botach ! Jeśli kur** nie ma dowodów to jakim prawem ? NIE POLACAM !!! UWAGA!!!

Dotego rozdaje rangi na lewo i prawo bez żadnych zobowiązań ! Dotego nie ma warpów ! cuby nie działają i serwer niedporacowany ! Radzę nie wchodzic ! Jeszcze bana bez powodu dostałęm :/

:angry: :angry:

“Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy” ~Albert Einstain

Opublikowano

Tka, bana bez powodu dostales, dac ss jak m irodizne wyzywales i mnie od szmat? a serwer stoi od niecale jgodziny iec watpie z ekopales 2 godziny i wbiles poraz peirwszy na serwa, nikt nie rzucal w ciebei miksturkami, sa cuby i sa warpy :) jak sie nie czyta tego co jest napisane na tabliczkach to tak jest:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1262762-zostane-gm/

Siemka, zostanę ADMINEM na serwerze metin 2, znam ortografie i ogarniam komendy. Mogę również pomóc przy serwie mt2. Więcej info na PW :)

Opublikowano

Tak , rozumiem :) wkurzyłęm się za to że specjalnie mnie pan zabił , a po 2 proszę zajrzec do słownika :) 1 godzinę ? to można łatwo sprawdzic , jeśli pan chce miec dowody to można sprawdzic na hoście :) jeśli pan ma craftserv to nie ma problemu żeby to sprawdzic ponieważ oni mnie sponsorują więc możemy zobaczyc , ale ostrzegam jak już zobaczą to usuną spokojnie serwer ! Życze miłego dnia :)

“Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy” ~Albert Einstain

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...