Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie ..

ConorMcGregor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam laptopa HP 635 , kupiony we Wloszech . Moj problem tkwi w tym, ze jak na przyklad na F1 mam poty i klikam F1 to mi sie wyswietla pomoc , w F2 mam niebieskie poty i klikam F2 to mi sie jasnosc ekranu zmiejsza , itd. I teraz moje pytanie czy da sie jakos to naprawicc ? jak da sie to jak , tak by normalnie bylo a nie ze cos wyskakuje . Pozdrawiam

@harnasiekrts, moze wyjasnisz jak -.- ?

Opublikowano

Problem jest dla Mnie znany, gdyż sama musiałam przez niego przebrnąć. Należy przestawić bios właściwe opcję, przepraszam że dalej nie wytłumaczę ponieważ Ja nie naprawiłam sama tego.

sygnaturkaq.png

Opublikowano

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board587-archiwum/1145353-klawisze-funkcyjne-f1-f4/

@Tak jak up.

Poszperaj w BIOS przy ustawieniach klawiatury.

Opublikowano

mam laptopa i nie wiem jak uruchomic tego biosa -.- . Trzymam F1 F2 , DEL i nic .. INSert tez nic . HELP mam windows 7 i HP 635

@EDIT , chyba nici z tego bo akurat cos tam pogrzebalem , wlaczylem BIOsa i cos kliknalem .. bum zaczal mi laptop piszczec i chyba format sie rozpaczal ale go zresetowalem i uratowalem plik o.O

Opublikowano

Skoro nie znasz się na tych sprawach, najlepiej udaj się do osoby która się na tym zna. Twoja nie wiedza i samodzielność może powiększyć problem a nawet uszkodzić sprzęt. Nie ryzykuj Sam w celu przestawienia Biosu.

sygnaturkaq.png

Opublikowano

mam laptopa i nie wiem jak uruchomic tego biosa -.- . Trzymam F1 F2 , DEL i nic .. INSert tez nic . HELP mam windows 7 i HP 635

F1], [F2] kiedy na ekranie pojawi się logo HP lub [F10]

Potem w keyboard i poszukaj cos w stylu HotKey itp,

Opublikowano

W laptopach przeważnie masz klawisz koło lewego altu Fn kliknij "Fn+INS lub Fn+F8"

A jak to nie pomoże to napisz w dziale Komputery, tam szybko uzyskasz pomoc.

Problem da się jakoś łatwo naprawić ale zawsze trzeba poświęcić trochę czasu. Nie opłaca się płacić w serwisach :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

To nic nie da. Pod F1 itp są ustawione przyciski związane z sytemem więc udaj się do serwisu. W biosie nie szperaj.

Ustawienie klawiszy odbywa się w programie BIOS, należy tam wprowadzić odpowiednie ustawienia. Spróbuj jeszcze w ustawieniu ręcznym poprzez Panel Sterowania.

sygnaturkaq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...