Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] + [Historia Serwera] + [Nowy Loot z mobów] + [100% Survival] [Dedyk]

NowaProdukcja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe :P Ładna prezentacja,

Imie: Daniel

Staż w grze: Od wersji Alpha.

Znajomość podstawowych komend: 99.9% (Podstawowe).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Imię:Kacper.

Nick:Archer

GG:43102883.

Staż w grze:Od bety 1.5.

Znajomość podstawowych komend:9/10

Ps:To że jestem mody i gram od bety nie oznacza że nieznam komend i że nie umiem budować. ;) Dajcie mi szanse a sie wykaże ;)

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

Mob: EnderDragon

% : 10

Itemy/Exp : Skrzynia kresu

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Cześć wszystkim, dostałem budowniczego, serwer naprawde jest fajny, ale nawet jeszcze jedno miasto nie skończone, nie dziwie się że tak daleki ten start :D pzdro

Opublikowano

Mob: Enderman

% : 5,5

Itemy/Exp : Różdżka/Zelażo po 5...

@edit

I też, normalnie zagram na serwerze ;) 30 września, start... nie może być szybciej?

Nie bądź cham, kliknij tutaj!

a5a28294f3065f791f2ba9075cc33e98.jpg

Pomogłem? Daj... : Like!

Opublikowano

Niestety nie. Nie chce stawiać nie stabilnego serwera, ma być gotowy na wejście graczy :) dużo pracy jeszcze przy nim mam, tak wg czekam na wasze propozycje co ma dropić z mobów :) chcecie to piszcie, nie napiszecie to nie zostanie dodane do tego moba :) potem napisze system dropu z mobów :)

Opublikowano

No no widzę że ładna prezentacja serwera na pewno będzie się fajnie grało i serdecznie zapraszamy graczy do gry bo zapowiada się zaj******e ;]

Opublikowano

Trochę się namęczyłem z tym.. uff dobrze że już koniec :) od północy to robiłem ;) można dodawać propozycje lotów z mobów, jeśli coś będzie pasować do serwera to dodam a jeśli nie to po prostu odrzucę pomysł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...