Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o let's play'erach non premum?

MedykMatyk

Co sądzicie o let's play'erach non premium?  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o let's play'erach non premium?

• Mog? kr?ci? moim zdaniem
    • Nie powinni wrzuca? filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nic nie mam przeciwko,

jak ktos nie ma no-premium to nie znaczy ze jest gorszy ?! wrecz przeciwnie znam bardzo dobrych graczy ktorzy nie maja premium

PS. Premium daje malo mozliwosci wiec nie wiem co to za roznica czy masz premium czy nie ?

Gracz ktory posiada premium , a ktory go nie ma rozni sie tylko skinem ( i moze na servy premium wchodzic, i launcher )

Niczym nie jest gorszy

To tak jak by u nas w polsce zatrudniono Pana X o kolorze skory Brazawym...

Pracuje tak jak my i lepiej nawet, a i tak nikt go nie lubi...

Tyle od mnie... ;3 :D

Opublikowano

A co sądzicie o tym, żeby mieć reklamy przy takich filmach?

Czy mogliby się przyczepić?(bo niby gra pirat, więc...)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jeżeli zarabia na YouTube poprzez nagrywanie używająć konta pirackiego powinniśmy taką osobę tępić jak tylko się da w ostateczności ukrzyżowac.

Opublikowano

Jeżeli zarabia na YouTube poprzez nagrywanie używająć konta pirackiego powinniśmy taką osobę tępić jak tylko się da w ostateczności ukrzyżowac.

W końcu ludzie z poczuciem żartu na tym forum :)

@topic

Oczywiście, że mogą. To czyni ich gorszych czy co? ._.

np. O dwóch takich co poszło w Minecraft (którzy już dawno nie kręcą :( ) nie mieli premium na początku, wielu letsplayerów nie ma premium, a ma te 1000+ widzów (co wg. mnie jest sporą liczbą )

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Ale przyznajcie, że to marnie wygląda. Kręci Let's Play, mówi że kocha tą grę, a nie wyda tych 60zł, żeby ją kupić....

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Ale przyznajcie, że to marnie wygląda. Kręci Let's Play, mówi że kocha tą grę, a nie wyda tych 60zł, żeby ją kupić....

60zł? Chyba, że na allegro z kradzionych kart kredytowych pałko. Ta gra kosztuje 100, za piksele? LOL. WTF ?! Dołożę trochę i mam Battlefielda 3 lub jakiegoś CoD'a nowego...

@Do modów.

Proszę, nie dawajcie % tym razem. Zapomniałem zeditować tak się wkurzyłem :(

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

@up

To samo, gram w ta gre 2 lata, uwielbiam ja i mi wgl. nie potrzeba PREMIUM !!

Po co mi ono ? W bloto idzie 100zl. po co ? Skin , launcher servery premium...

I co mi to da ?! nic !

Wole wydac to na jakas nowa gre co wyjdzie niz mc ktory jest za darmo

PS. ale kazdy ma inne zdanie .;d

Opublikowano

@2up

Przyklad Hejtera , dlaczego ? bo nie ma premium.,.. LOL

Hejter? Ja tylko pisze swoje zdanie(Mam nadzieje że wiesz co to). Nick: Gotiii To moje konto premium (jest skin laski bo ostatnio w to nie gram. gra za to moja siostra. Tak żebyś nie spamił) "hejterze" :rolleyes:

Już wiem kogo ukrzyżuje. <3

Opublikowano

Złodzieje, jak nie kupią gry to niech sobie grają w domowym zaciszu, a nie let's play na yt, pełno tego juz jest, itak juz ciezko sie wybic na mc, a tak pozatym, kazdy 10 latek chce byc jak " dżejdżej " i zarabiac pieniążki na yt.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Mam Premium i zaloze wydanych 100zl na ta gre :P Jedyny przywilej to Skiny.. a Premium serwery mnie nie interere ;P

nie odbiegajac od tematu Niech nagrywaja... :P To bedzie jeszcze swiadczylo o ludziach ktorzy go subskrybuja

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam obejrzeć ten film a co sądze o piratach? To taki gówniany rodzaj ludzi jak złodzieji tylko pirat myśli że nic złego nie robi a w rzeczywistości to okrada notcha wg mnie powinni wszystkie serwery non premium zamknąć poniewarz mam bardzo przykre z nimi skojarzenia oprucz bojana on jest ogarnięty w 100% i keszcze zaśmiecają youtube swoimi chujowymi filmikami bo jeszcze żadnego letspleyera non premium nie widziałem powyżej 10 lat a ci którzy głosują na to że mogą nagrywać poprostu piraci (chujowi złodzieje) którym żal dupe ściska bo nie będą nagrywać a dlaczego chujowy złodziej? Bo złodziej który ma jaja to ukradnie np coś z samochodu albo ukradnie cały samochód poto żeby go potem sprzedać a pirat uwarza że on nic żłego nie robi bo on kopiuje a nie kradnie że nikomu to nie znika bo on tylko powielana tanch hostingach

Opublikowano

Według mnie piraci nie powinni nagrywać, bo to jest swego rodzaju promowanie złodziejstwa. Niektórzy mniej inteligentni gracze mieliby jakby "wymówkę". W sensie, "on jest znanym graczem, a ma pirata, to nic złego". A jak dla mnie to właśnie JEST coś złego.

Opublikowano

Polecam obejrzeć ten film a co sądze o piratach? To taki gówniany rodzaj ludzi jak złodzieji tylko pirat myśli że nic złego nie robi a w rzeczywistości to okrada notcha wg mnie powinni wszystkie serwery non premium zamknąć poniewarz mam bardzo przykre z nimi skojarzenia oprucz bojana on jest ogarnięty w 100% i keszcze zaśmiecają youtube swoimi chujowymi filmikami bo jeszcze żadnego letspleyera non premium nie widziałem powyżej 10 lat a ci którzy głosują na to że mogą nagrywać poprostu piraci (chujowi złodzieje) którym żal dupe ściska bo nie będą nagrywać a dlaczego chujowy złodziej? Bo złodziej który ma jaja to ukradnie np coś z samochodu albo ukradnie cały samochód poto żeby go potem sprzedać a pirat uwarza że on nic żłego nie robi bo on kopiuje a nie kradnie że nikomu to nie znika bo on tylko powielana tanch hostingach indlatego jest chujowy bo niema jaj

Opublikowano

Można kręcić, ale według mnie jest to bardzo nieopłacałne. Nikt nie pozna nawet twojego skinu, wyglądu. Ja osobiście bez Premium nigdy bym nie nakręcał ;)

Opublikowano

Ja osobiście nie mam pramium, ale uważam, że nikt nikt kto nie ma skina nie powinien kręcić filmików :D Dlaczego? Bo i tak jest już duży spam tymi filmikami :) Chyba, że kręci to jednorazowo (poco dawać 100złotych na 1filmik? :D) Albo ma coś ważnego do przekazania :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Tia, wydać 100 zł .. 3 lata temu (29.05.2010) wydałem na MC 45 zł - była zniżka o 15 zł, lepiej kupić teraz tą grę i więcej nie płacic bo oni kochają tą grę ale nie wydadzą tych 100 zł...

Opublikowano

Ja powiem tyle. Jutro, po ubłaganiu ojca będę mieć premium, ale i tak nie stracę solidarności z piratami.

Dlaczego? To jest mój komentarz pewnej strony, którym argumetnuję to wszystkim.

Wszyscy piszą- jakie toż to piractwo, okrutne, straszne, gry Call of Duty na ps3 za 160zł kupują, ale minecrafta nie kupią. Wszystko ok, ale premiowcy nie uwzględniają jednego- że Minecraft to bardzo wyjątkowy przypadek, bo można kupić tylko przez internet. Bzdura? Nieprawda. To okrutna bariera. Pierwsze co- nie ma mowy o poleceniu do sklepu i wydania oszczędności. Trzeba dać kasę rodzicom (80% graczy ma poniżej 18tki).
A rodzice...
>Kiedy widzą jak wygląda gra, od razu się pytają- 90zł na takie coś? Lepiej coś porządnego kup.
>Wielu nie ogarnia tematu przelewów przez internet
>Niektórym się zwyczajnie nie chce
>Dla innych to nieogarnięte kombinowanie
>Nie mają konta w PayPalu a zakładanie dla jednej gry to dla nich głupota (słusznie)
I co tam jeszcze wymyślą...
Z tego powodu premium mają w większości tylko bogate, 10 letnie dupki z olewczymi rodzicami którzy nie ogarniają dzieci i pozwalają dzieciom grać w zombie itp. i rzucają kasę na wszystko, ludzie po osiemnastce i tacy z darem przekonywania albo nowoczesnymi rodzicami.

I zdania nie zmienię. Mimo że jutro będę latać ze skinem i logować się z normalnego launchera nadal będę bronił piratów, bo sam piracę ponad rok ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja powiem tyle. Jutro, po ubłaganiu ojca będę mieć premium, ale i tak nie stracę solidarności z piratami.

Dlaczego? To jest mój komentarz pewnej strony, którym argumetnuję to wszystkim.

Wszyscy piszą- jakie toż to piractwo, okrutne, straszne, gry Call of Duty na ps3 za 160zł kupują, ale minecrafta nie kupią. Wszystko ok, ale premiowcy nie uwzględniają jednego- że Minecraft to bardzo wyjątkowy przypadek, bo można kupić tylko przez internet. Bzdura? Nieprawda. To okrutna bariera. Pierwsze co- nie ma mowy o poleceniu do sklepu i wydania oszczędności. Trzeba dać kasę rodzicom (80% graczy ma poniżej 18tki).

A rodzice...

>Kiedy widzą jak wygląda gra, od razu się pytają- 90zł na takie coś? Lepiej coś porządnego kup.

>Wielu nie ogarnia tematu przelewów przez internet

>Niektórym się zwyczajnie nie chce

>Dla innych to nieogarnięte kombinowanie

>Nie mają konta w PayPalu a zakładanie dla jednej gry to dla nich głupota (słusznie)

I co tam jeszcze wymyślą...

Z tego powodu premium mają w większości tylko bogate, 10 letnie dupki z olewczymi rodzicami którzy nie ogarniają dzieci i pozwalają dzieciom grać w zombie itp. i rzucają kasę na wszystko, ludzie po osiemnastce i tacy z darem przekonywania albo nowoczesnymi rodzicami.

I zdania nie zmienię. Mimo że jutro będę latać ze skinem i logować się z normalnego launchera nadal będę bronił piratów, bo sam piracę ponad rok ;)

Piracisz bo jesteś biedakiem pierdakiem i weźmy np taki przykład wymyślasz grę na którą poświęciłeś 5 lat swojego życia i miliony zł na inwestycję której nie masz pewności że sprzedasz no i na drugi dzień znajdziesz tę grę na torentach no i ci to oczywiście nie przeszkadza bo przecież nie znikają ci gry z magazynu ale też nigdy niebędziesz miał kolejek do sklepu twojego z tą grą bo można ją pobrać za darmo i wychodzi na to że jesteś debilem w 100% i piractwa się nie popiera a z resztą co trace czas na takiego debila bo z debilami nie rozmawiam

Ja osobiście nie mam pramium, ale uważam, że nikt nikt kto nie ma skina nie powinien kręcić filmików :D Dlaczego? Bo i tak jest już duży spam tymi filmikami :) Chyba, że kręci to jednorazowo (poco dawać 100złotych na 1filmik? :D) Albo ma coś ważnego do przekazania :D

A poto debilu żeby chujowy złodzieju że ja na moje filmiki domagam wszelkich starań finansowych żeby był idealnyi nie udaje tylko na premium ale też na programy do nagrywania i renderowania itp a o sprzęcie pożądnym nie mówie i opłaty za serwery na rok wychodzi to około 20 tysi ale daje radę

Opublikowano

sam krece filmy z mc na piracie i ze ktos w tym momencie ma wieksze wydatki i nie moze kupic minecrafta to juz po prostu jego problem , ale moze krecic i pewnie w przyszlosci nawet z pieniedzy z yt kupi orginal minecraft.

Opublikowano

Piracisz bo jesteś biedakiem pierdakiem i weźmy np taki przykład wymyślasz grę na którą poświęciłeś 5 lat swojego życia i miliony zł na inwestycję której nie masz pewności że sprzedasz no i na drugi dzień znajdziesz tę grę na torentach no i ci to oczywiście nie przeszkadza bo przecież nie znikają ci gry z magazynu ale też nigdy niebędziesz miał kolejek do sklepu twojego z tą grą bo można ją pobrać za darmo i wychodzi na to że jesteś debilem w 100% i piractwa się nie popiera a z resztą co trace czas na takiego debila bo z debilami nie rozmawiam

A poto debilu żeby chujowy złodzieju że ja na moje filmiki domagam wszelkich starań finansowych żeby był idealnyi nie udaje tylko na premium ale też na programy do nagrywania i renderowania itp a o sprzęcie pożądnym nie mówie i opłaty za serwery na rok wychodzi to około 20 tysi ale daje radę

To dawaj linka do kabalu bogaczu. Ludzie ktorzy pisza ze "nie kupuja premium bo nie stac ich bo tak w polsce jest", co jest dziwne bo na na przyklad call of duty sa gotowi wydac to idioci. Zdania nie zmiebie- minecraft to nie jest gra, ze wezmiesz kase i polecisz do sklepu. Tu trzeba sie pieprzyc z przelewanlmi, a ze 80% graczy jest niepelnoletnich musza prosicrodzicow o przelew. Owszem, duzo umie robic przelewy przez neta ale inni... zreszta nie bede powtarzal mojego cytatu.

I naprawde, żal mi ludzi ktorzy ogladają twoj kanal. Musi byc taki madry i fajny! (A poto debilu hujowy... a takze ZERO interpunkcji, kropki przecinki jawiasy..)

Dlatego rozumiem piratow ktorzy zwyczajnie nie moga zaplacic. Tępię takich matolow, ktorzy twierdza ze "non premium to rodzaj gry" albo maja kase i mozliwosc przelewu ale nie wydadza jej bo.. "nie bede placic 89zl za lepsza wersje ktora mi daje kilka sereerow i skina" cytat kolegi.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To dawaj linka do kabalu bogaczu. Ludzie ktorzy pisza ze "nie kupuja premium bo nie stac ich bo tak w polsce jest", co jest dziwne bo na na przyklad call of duty sa gotowi wydac to idioci. Zdania nie zmiebie- minecraft to nie jest gra, ze wezmiesz kase i polecisz do sklepu. Tu trzeba sie pieprzyc z przelewanlmi, a ze 80% graczy jest niepelnoletnich musza prosicrodzicow o przelew. Owszem, duzo umie robic przelewy przez neta ale inni... zreszta nie bede powtarzal mojego cytatu.

I naprawde, żal mi ludzi ktorzy ogladają twoj kanal. Musi byc taki madry i fajny! (A poto debilu "Chujowy"... a takze ZERO interpunkcji, kropki przecinki "Nawiasy"..)

Dlatego rozumiem piratow ktorzy zwyczajnie nie moga zaplacic. Tępię takich matolow, ktorzy twierdza ze "non premium to rodzaj gry" albo maja kase i mozliwosc przelewu ale nie wydadza jej bo.. "nie bede placic 89zl za lepsza wersje ktora mi daje kilka sereerow i skina" cytat kolegi.

Nie dam linka do kanału bo niebęde się reklamować geniuszu chyba jebne cię słownikiem ok?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...