Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exone.pl

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Szymek
Opublikowano

A jak zrobie konto na PayPal i jak mam doładować konto, nie mam konta bankowego. Jak tam mozna jeszcze dołaodwać ten portfel na exone ?

Zrób konto na PayPal, sprawdź tytuł przelewu, idź do banku po druczek, wypełnij danymi z PP, zanieś do banku wraz z odpowiednią kwotą.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

A na PayPal`u weryfikują konto, czy ma się 18lat ?

Nie, natomiast weryfikacje pozwala na zniesienie limitów płatności miesięcznych, rocznych, itd.

Zweryfikowane wygląda tak:

0jiguh.jpg

Opublikowano

Gdy wybierzesz sobie jakąś usługę na Exone oraz metodę płatności, powinna Ci się wygenerować fakturka pro-forma ze wszystkimi niezbędnymi danymi do przelewu. Następnie poczta -> czerwony druczek i woila.

EDIT:

http://zapytaj.onet.pl/Category/032,013/2,13003119,Jak_zrobic_przelew_na_poczcie_konto_JUNIOR_na_allegro.html

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

A muszą być takie same dane jak podałem na exone ?

Musisz podać takie informacje, aby w Exone wiedzieli, że to Twoja wpłata. Prawdopodobnie sam tytuł przelewu wystarczy (uwzględniający na przykład numer klienta albo zamówienia) jednak najlepiej podać dane, które są u nich na wygenerowanej fakturze pro-forma.

Tak, na logikę ;)

LUB

http://www.mbank.pl/konta/osobiste/izzykonto/index.html

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Wszystko gra. Ale potrzebne są pełne dane odbiorcy, przypuszczam, że dane nadawcy także.

"Pełne" Mam tam fakture i tam jest imię nazwisko i adres, to też trzeba wpisac ?

Oco chodzi z pieczęc, data i podpis zleceniodawcy ? Musi być pieczątka ;P ?

Edit@

Dobra cos tam wypisalem, moze bedzie dobrze, wpisalem zmyslone nazwisko i moje imie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...