Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Boxy Bot i wrota

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie jak ustawic właczyc itp Boxy bota rzeby robił wrota . Bo jeszcze do tego nie doszłem , może byc link z mpc albo sami od siebie napiszcie . Kazdemu dam like ;D za dobre checi :P z góry dzięki

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dobra a teraz 2 pytanie bo padłem ... nie miałem kassy na ammo , ILE KREDEK musze mie czeby przejsc ?? bo automat mam do kupowania ale jak wiadomo on puszcza je do rogu wiec lipa nie bede miał ciągle ile ammo musze miec x1 zeby przejsc

Opublikowano

hmm trudne pytanie ale musisz powiedzieć ile bijesz pozatym z tego co kojarze to był kiedyś taki program wpisywałeś fale ile bijesz i pokazywało chyba jak długo będziesz robić

Opublikowano

na bocie to wiesz ... chodzi mi tylko to to ile mam zostawic kredek żeby mi znów nie pisało ze nie ma ammo . Ile amunicji x1 zchodzi na gamme ?? tak mniej wiecej 10 mln kredek starczy ?

Opublikowano

kup sobie cpu amunicyjne i ustaw na x1 i bedzie Ci kupywal 10tys ammo jak tylko wystrzela i bedzie mial mniej niz 1tys. Ja wchodze do wrót ze wpisuje dane w boxybota wchodze w gre skacze do wrot puszczam boxybota i czekam az mnie rozłączy jak mnie rozłączy to wylaczam gre a boxybot smiga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...