Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dodania, zmianki do kiedy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, do kiedy bedzie ten "event" co sie dostaje, co 10 lv rozne itemki? Jesli ktos nie wie, prosze sie nie udzielac.

Opublikowano

To jest pewne?, skad wiesz, gdzie to pisalo? Zeby nie robic nowego topica, to jak mialem postac przed eventem 19 lvl i teraz jej wklepie 20, to dostane skrzynie ucznia?? Czy trzeba od nowa postac zrobic?

Opublikowano

To jest dla nowo założonych kont chyba i dostajesz te szkaty co 10 lvli,ale nie wydaja mi się żeby to byłodla wszystkich nowych kont na zawsze, raczej tylko przez jakiś czas.

Opublikowano

to jak mialem postac przed eventem 19 lvl i teraz jej wklepie 20, to dostane skrzynie ucznia?? Czy trzeba od nowa postac zrobic?

Trzeba od nowa robić postać, bo jak wbijesz mu 20 lvl to nic nie dostaniesz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ludzie! Czy wasze IQ jest na tak niskim poziomie!? Zanim napiszecie kolejny bezsensowny temat to przejrzyjcie pozostałe. Kwestia zmianek była poruszana z milion razy!

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Slyva, czy twoje iq jest na takim niskim poziomie? Zanim napiszesz kolejny bezsensowny post to sprawdz czego dotyczy temat. Twoja wypowiedz nic nie wniosla do tematu, jestem na fonie, wbije na kompa to wysle ticketa... Moze i bylo to.poruszane milion razy ale w koszu nie mam zamiaru szukac, wiec zmywaj sie >.< . Dzieki za odpowiedzi, czyli event jest na zawsze i od nowa trzeba zalozyc postac. Mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...