Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Myszka nie działa

Taureus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z myszką a4tech oscar fire x750 snake 2 dni temu zainstalowałem nowy system i myszka działała na następny dzień wchodzę i mysz nie działała usuwałem sprzęt z menedżera urządeń i zaczeła działać. Dzisiaj męcze się od ponad godziny i nic nie mogę zrobić proszę o pomoc mój system to Windows 7 Ultimate x64 płyta główna to M4N78-AM i mam wszystkie sterowniki sprawdzałem kilka razy.

Opublikowano

sprawdź gdzie indziej czy działa , widocznie sie zdechło biedaczce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie zdechło sie bo działa na innym o to chodzi że jak już nie działa to jak do innego portu w kompie wepne to i tak nie działa :P.

Opublikowano

To chociaz powiedz jak rozwiazales, kiedys ktos bedzie szukal czegos na ten temat w internecie i znajdzie tylko twoje "rozwiazalem problem".

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

A jednak znowu sie spieprzyło nie wiem co jest jak już ją naprawie raz to już 2 razy nie zrobie tak samo i nie będzie działać :P.

Tak czy siak proszę o pomoc nie mam jak sobie w cookolwiek pograć xD.

Opublikowano

wymień myszkę może się przegrzewać albo wywal całkiem sterowniki producenta i użyj systemowych

sprawdź najlepiej jak dział na innym kompie/laptopie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na innym kompie też nie łapie (u taty dokładnie) ale wczoraj siedziałem sobie komp był włączny i co chwile jest dźwięk wyjmowania usb z portu i tak po godzinie mysz zadziałała. nie wiem o co chodzi dzisiaj z tatą będe próbował z nią coś robić wszystko powiem jak coś sie zmieni :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...