Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Spearhead a napędy.

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram na us4 i nie wiem po ile chodzą napędy najlepsze i tak się zastanawiam czy by ich za urkę nie kupić boce na 1-1 czekam aż dobije aegisa i hali to zrobię alfę na lf-2 xD

Na a jak bocę na boxach to mało kredek mam skylab też nie rozwinięty na 5 lv bo niedawno konto założone i chce się dowiedzieć czy licytnąć te napędy czy kupić za urkę

Za uzasadnione odpowiedzi like.

I moglibyście powiedzieć jak tam z handlem wiecie irki, napędy, osłonki, lf-3 te najlepsze wypo z handlu.

Z góry dzięki.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Siemka gram na us4 i nie wiem po ile chodzą napędy najlepsze i tak się zastanawiam czy by ich za urkę nie kupić boce na 1-1 czekam aż dobije aegisa i hali to zrobię alfę na lf-2 xD

Na a jak bocę na boxach to mało kredek mam skylab też nie rozwinięty na 5 lv bo niedawno konto założone i chce się dowiedzieć czy licytnąć te napędy czy kupić za urkę

I moglibyście powiedzieć jak tam z handlem wiecie irki, napędy, osłonki, lf-3 te najlepsze wypo z handlu.

Z góry dzięki.

Irki na handlu wygrałem za 72 000 000. Osłony i LF3 kupowałem za uridium.

Co do napędów, to szybciej będzie kupić je za uridium.

Opublikowano

Dzięki za wypowiedź like jutro bo wykorzystałem.

Może ktoś się jeszcze wypowie?

Daje like (jutro).

Zostaw like

Opublikowano

Z góry dzięki.

Ja jak grałem tam 1 miesiąc temu to irysy po 40 milionów a lf-3 20-30 milionó bo2 tak samo a napędy po 5-10 milionów .

Zbieram +

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Dzięki za wypowiedzi myślę że irki będę próbował farcić za 30mil a osłonki i lf-3 za 15mil bo tam 6 godz do tyłu o 8 tam 2 większe szanse na wygraną o 2.

Myślę że temat

?

/close

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...