Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program logujący się na Librusa (lecą lajki)

Loczuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli był taki temat, to bardzo przepraszam, lecz JA nie znalazłem. Chodzi mi o to, aby ktoś za mnie ( :rolleyes: ) stworzył program, który by co np. 1 minutę logował się na Librusa ( automatyczny, szkolny dziennik ) i po chwili wylogowywał. Czy jest taka możliwość? Nie chce, odpowiedzi typu: "Na co ci to", lub " Pobierz Tasker'a" .... Program może być napisany/stworzony w każdym języku programowania. Byle by był, jak najprostszy i intuicyjny. Czyli, np. Po kliknięciu na ikonę programu, on zaczyna swoją prace, czyli np. Włącza przeglądarkę, wpisuje http://dziennik.libr...brus.pl/index, następnie klika na ikonę: "zaloguj", i wpisuje przeze mnie ustalony nick, i hasło. A po chwili, jak już mowilem, wylogowuje się, i znów - loguje. Czy jest coś takiego możliwe? Może macie jakąś prostszą, lub lepszą alternatywę? Z góry dzieki, za sensowną pomoc jestem w stanie dać duużżo lajków, i może "5" w profilu :)

--

Pozdrawiam, Loczuch ;)

@Edit

Jeżeli to zły dział, proszę o przeniesienie.

(: .ćyż usnes am eiN

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę bardzo:

http://speedy.sh/uV83Z/LIBRUS-Auto-Login.exe

w razie jakichkolwiek problemów, pisz od razu ;)

Nie mogłem tego przetestować, więc nie wiem jak działa.

lisrud.jpg

A tak wgl. po co Ci to?

Skan: https://www.virustotal.com/file/2b59ae45bedd76375052140cb6be3eb5bc28387c4ea0d770d1493105d70d321e/analysis/1347714044/

Opublikowano

@up 4

Świetnie! Wszystko działa, tylko proszę o jedną bardzo ważna rzecz. Mianowicie: na jakiej zasadzie on działa? :O Wpisuje mu passy, klikam start, i co dalej sie dzieje? o.O

@edit

@Binnion

O, to w takim razie przepraszam, nie wiedziałem o tym :P Zawsze ciekawiło mnie co oznacza to: "1 H" ?

Opublikowano

Po co Ci jeszcze jeden skoro masz już jeden świetnie działający o.O ?

Opublikowano

@up 2

No niestety nie działa swietnie, gdyż są małe błędy. Z autorem programu caly czas jestem w kontakcie (PW), lecz i tak prosilbym, aby ktoś zaproponowal swoj programik :P

@btw.

@ref xD

Opublikowano

co daje logowanie sie co chwile na librusa ? Też jestem ciekawy bo z niego korzystam, a nigdzie nic o tym nie słyszałem.

Opublikowano

Najwiekszą frekfencję logowań na librusa :D Tylko i wyłącznie - satysfakcje! ( Me gusta )

Opublikowano

Najwiekszą frekfencję logowań na librusa :D Tylko i wyłącznie - satysfakcje! ( Me gusta )

a to podobno ja jestem dziwna X_x

dobrze ze nie korzystam z librusa, ale moi znjomi maja to podobno przeklete :D

3KIpGJ1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...