Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MOj serv na Hamachi

wreckk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano . Koledzy mnie namówili bym postawił server na hamachi ponieważ mam dobry internet i lagów nie ma.

No to postawiłem i gramy. Tyle że aby ktoś mógł rozwalać jakieś klocki trzeba tej osobie dac OP'a.. a chodzi o to ze jak dałem op kolegom a oni co? oczywiscie creativa daja sobie itemy i walą głupa ze znaleźli ..

a więc mam pytanko, czy ejst jakis sposób na to ?

Chce aby moi koledzy i ja oczywiście moglibyśmy rozwalać klocki bez Op + jeszcze jedno pytanie. Jak wgrac jakieś mody na server Hamachi ? Bo jak by sie dało to Bym jakieś mody wgrał aby każdy miał minimape itd.

proszę o Pomoc :D

DUPA :D

Opublikowano

Masz serwer bukkit czy vanilla, jakieś pluginy? Sprawdź, czy dalej od spawna mogą rozwalać, gdyż wokół jest ochronka.

Co do modyfikacji tak, da się, jednak wtedy każda osoba musi mieć zainstalowane te modyfikacje, zainstalowane modyfikacje na serwer i dużo z tym roboty, lepiej już pluginy.

Opublikowano

wiesz co, nie wiem . Pluginów nie mam bo nawet nie wiem co to :D, ja to jestem ciemny w takich sprawach wiec.. a jak te " Pluginy " wgrac czy tam zainstalować ? i jak te mody wgrać? :D

DUPA :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...