Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze monety

Bertek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w SponsorPay są te smocze monety ( zwykle 16) za podanie numeru i przepisanie kodu, to gdy otrzymam ten kod i dezaktywuję tę usługę ( to jest za darmo) to zapłacę tylko 3,68 za jednego otrzymanego SMS'a. Czyli to tak jakby 16sm za 3,60 zł to wychodzi 32 za 7,40 zł to jest znacznie taniej niż w wypadku kupowania SM. Dobrze myślę? Próbował ktoś już tak?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ja tak jeszcze nie próbowałem, ale pewnie będzie kicha bo na pewno Metin2.pl przygotował się do tego, bo są chytrzy na kasę jak mało ludzi na tym świecie ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tak, ale można to dezaktywować, czytałem regulamin tej promocji i akurat dezaktywacja jest darmowa.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Robiłem tak w grze War Rock, i nie miałem żadnych problemów.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Pierwszy sms nie kosztuje. Kosztuja nastepne, ktore otrzymasz w tygodniu.Jak otrzymasz sms z kodem szybko anuluj subskrypcje. Wtedy nie zostana naliczone Tobie koszty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...