Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KwadratowaMasakra] [No-Premium] [WL] Szescienna Wyspa [YouTube]

kakakkskkdkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Minecraft:ka251200

Nazwa konta YouTube:GameStudio773

Liczba Widzów:18

Czy Możesz Potwierdzić Swoja Tożsamość?:Moge pogadac na skype

Dodany

Nick Minecraft: BolooRM

Nazwa konta YouTube: BolooRM

Liczba Widzów: 23. Wiem, mało. Poprzednie materiały to totalna klapa i masakra. Jakość błaga o pomstę do nieba, ALE. Teraz mam nowy mikrofon, a niebawem czeka mnie format dysku, co mam nadzieję da mi więcej FPS'ów itd. :)

Czy Możesz Potwierdzić Swoja Tożsamość?: Tak, PW na YT czy coś :)

Pozdrawiam. :)

Dodany

@up wlasnie dlatego iż grałem na twoim serwerze i byłes strasznie hamski dla mnie nie dodam cie.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick Minecraft: exevan

Nazwa konta YouTube: mazzerxd

Liczba Widzów: 21

Czy Możesz Potwierdzić Swoja Tożsamość?: oczywiście, że tak. Możemy porozmawićna ts/skype/gg. A nawet mogę dać skan legitymacji szkolnej.

Coś o sobie: Mam na imię Michał, mam 16 lat i uczęszczam do I klasy technikum.

Opublikowano

Nick Minecraft: exevan

Nazwa konta YouTube: mazzerxd

Liczba Widzów: 21

Czy Możesz Potwierdzić Swoja Tożsamość?: oczywiście, że tak. Możemy porozmawićna ts/skype/gg. A nawet mogę dać skan legitymacji szkolnej.

Coś o sobie: Mam na imię Michał, mam 16 lat i uczęszczam do I klasy technikum.

Dodany

Opublikowano

@up

Próg-to rodzaj budowli stosowanej w hydrotechnice do zabezpieczania i stabilizacji dna cieku. Tego rodzaju budowla hydrotechniczna jest budowana w poprzek cieku i obejmuje całą szerokość jego koryta. Korona takiej budowli osiąga poziom równy średniemu poziomowi dna cieku powyżej progu lub nieznacznie go przekracza, nie więcej jednak niż 1 m. Progi stosuje się zarówno w ciekach o dnie umocnionym jak i nieumocnionym. Jeżeli dno cieku jest umocnione, próg jest elementem wzmacniającym takie ubezpieczenie i łagodzącym nadmierny spadek cieku. W przypadku gdy dno cieku jest nieumocnione, próg stabilizuje dno takiego cieku. Próg nie jest budowany z myślą o piętrzeniu wody jak budowle piętrzące, lecz jest zaliczany do kategorii budowli regulacyjnych, mających w tym przypadku na celu uzyskanie utrwalenia, stabilizacji i zabezpieczenia dna ciek

A tak rly. To Próg Min. 25-100 widzów ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Proszę o przyjęcie - nazywam się MrVerdson na youtube a tak w grze to Lagerson I zależy mi na przyjęciu. Nie pisze według wzoru iż, mam 0 widzów, znaczy 2. proszę przyjmij mnie. Nakręcimy z kimś jakąś serię. Ktoś będzie nagrywał a ja z nim grał. bardzo prosze. Zależy mi. pozdrawiam administrację.

Droga administracjo! Proszę o zdjęcie procentów!

Opublikowano

Nick Minecraft: AzareL

Nazwa konta YouTube: CzaAki130

Liczba Widzów: 29

Czy Możesz Potwierdzić Swoja Tożsamość?: Moge ci dac suba na YT

Opublikowano

Chłopak pyta dziewczynę: lubisz mnie?

Ona odpowiedziała: NIE!

Myślisz ze jestem ładny?

Znów powiedziała: NIE!

Jestem w Twoim sercu?

Powiedziała: NIE!

Płakałabyś gdybym umarł?

Znów usłyszał: NIE!

Smutny odszedł...

Dziewczyna złapała go za rękę i powiedziała:

NIE lubię Cię tylko kocham,

dla mnie nie jesteś ładny tylko piękny,

NIE jesteś w moim sercu tylko moim sercem,

NIE płakałabym tylko bym umarła...

76706605.png

Opublikowano

Żałuję i to wielce, że zgłosiłam się tutaj występować. ! To nie jest survival... Admini spawnują sobie itemy i żadna zabawa... Ciesze się, że zostałam usunięta z White-List. Chociaż jeden z adminów mi się spodobał (Dosłownie)... Jak ktoś kocha serwery cheatowane to ten jest nr 1

76706605.png

Opublikowano

Żałuję i to wielce, że zgłosiłam się tutaj występować. ! To nie jest survival... Admini spawnują sobie itemy i żadna zabawa... Ciesze się, że zostałam usunięta z White-List. Chociaż jeden z adminów mi się spodobał (Dosłownie)... Jak ktoś kocha serwery cheatowane to ten jest nr 1

0 spawnowania itemow... tylko drzewa repie komenda bo nie da rady jak sadzonek nikt nie ma...

Opublikowano

Nick Minecraft: MisterFivePL

Nazwa konta YouTube: MisterFivePL (konto usunąłem)

Liczba Widzów: +400

Czy Możesz Potwierdzić Swoja Tożsamość?: Tak mój skype: exeakaexeasd możecie zobaczyć moje filmy z innych użytkowników, i potwierdzę głosem.

Opublikowano

Nick z minecrafta vegetassj50

Nazwa konta nie mam ale mogę zrobic

Liczba widzów 0

Czy mogę potwierdzić moja tożsamość t5ak Nk Łukasz Śmietana

Prosze o wiadomosc ze zostalem przyjety

Opublikowano

Nick Minecraft: PanMaly

Nazwa konta YouTube: AtlasGamig97 (Nic nie nagrywam ale z kimś to tak)

Liczba Widzów: 8

Czy Możesz Potwierdzić Swoja Tożsamość?: Skype: errorv12 , Spotkać się gdzieś w okolicy Gdynia,Gańsk,Sopot

nazpQ.jpg
Opublikowano

Tyle ludzi daje się nabrać haha. Jest 0 nagrań z tego serwera... Tylko wykorzystali moją znajomość z Pingwinem ...

76706605.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...