Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S III vs Iphone 4S

Dobry Salceson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie, zastanawiam się nad kupnem telefonu, i mam do wyboru te dwa. Możecie mi coś doradzić? Przedział cenowy jest mniej więcej ten sam. Ogólnie jakieś +/- owych telefonów.

Opublikowano

Samsung S III? Jesteście pewni? Polecam iPhone, bo ma lepsze zastosowania tego co ma Szajsung i się nie zepsuje.

Bywalec
Opublikowano

Emm, jestem posiadaczem iPhone 4S oraz Samsunga Galaxy S3 to tak:

- iPhone - przemawia lepszy system, lepszy aparat i to wszystko oraz szpan "jabłuszkiem" oO.

- Samsung - cudowny ekran o prześlicznych kolorach, nieco gorszy tylni aparat [lecz przedni lepszy], szybszy, większy, dużo możliwości.

Telefon/System bez żadnych zawieszeń. Jedyny minus to wykonanie obudowy, od razu po kupnie kup ochronę na tylną klapkę ;c.

Polecam Ci Ci model wykonany przez Samsunga, najtrwalszy. Spokojnie jedną ręką go obsłużysz. [lecz posiadam długie i szczupłe palce...]

Baterie trzymają podobnie, lecz w Samsungu jest większy ekran...Wszystkie aplikacje ze Play Market chodzą znakomicie, bez żadnego błędu.

Aktualizacje przychodzą na czas, możliwości rozbudowy pamięci poprzez kartę micro SD/SDHC etc oraz wyjęcia baterii.

Pamiętaj, aby wymienić sobie kartę sim, na micro sim, która jest potrzebna jak i do Samsunga/iPhone.

Moim zdaniem bierz Samsunga potrzyma Ci dłużej przy tak rozbudowanej technologii XXI wieku.

Chyba, że zależy Ci na szpanie to już inna bajka.

http://www.mpcforum.pl/topic/724325-iphone-5-vs-samsung-s3/

Bywalec
Opublikowano

Z tych 2 to oczywiście s3 , sam posiadałem s2 i naprawdę dobrze się sprawował,jednak zamiast s3 polecam htc one x

HTC to tani szit. Bierz Samsunga.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że 90% osób która się wypowiada nie ma bladego pojęcia, bo w życiu nie trzymała Iphone i utrzymuję się na stereotypach z kwejka.

Opublikowano

Szajsunga bierz.

iPhone od dawna to ciągle to samo, jak myślisz, dlaczego teraz wszędzie są obrazki naśmiewające się z iPhone 5?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ok dzięki za wypowiedzi. Duża część osób wypowiedziała się za SIII lecz nic dokładnie nie napisała na ten temat. A prócz tych 2 jaki telefon możecie mi jeszcze polecić? Jakiś do 2.500 zł Jakiś dotykowy. Teraz mam nokie 5530 XpressMusic ale to jest syf.

Opublikowano

Wiem że moja propozycja cię nie zainteresuję, ale jeżeli chcesz kupić bardzo dobry telefon, nie dla szpanu i idealny do twoich potrzeb to polecam Samsunga Galaxy Mini. Kupiłem 2 lata temu, na ekranie ani 1 ryska, nic nie było wymieniane, nie zacina się i wszystko jest czyli Wifi, GPS , blutehoon i tapety z SIII dostępne w Google Play. Ale jeżeli to cie nie interesuję to polecam S3 ;) Tata ma i powiem mam że opłaca się, ale drogi strasznie ;P

. .

Opublikowano

Galaxy s III nie ma nic lepszego,Jest to najlepszy dostępny telefon na rynku.Sam go posiadam i jest wyjebany w kosmos.

Pozatym dasz 3000 za Iphone 5 a 2000 za S III który jest i tak 2 razy lepszy niż Gównofon <3

To co twoje jest dobre, a to co nie to fuj/złe? Miałeś wgl w ręku IPH? IPH gniecie wasze szajsungi/htc Taka jest prawda. Jedynie kto mu może zagrozić to M$ z WM8.

Bywalec
Opublikowano

To co twoje jest dobre, a to co nie to fuj/złe? Miałeś wgl w ręku IPH? IPH gniecie wasze szajsungi/htc Taka jest prawda. Jedynie kto mu może zagrozić to M$ z WM8.

Oczyyyyywiście, najnowsza Lumia, która wkrótce będzie miała swoją premierę oraz Samsung Galaxy S3 roznosi iPhone w pył.

Lecz nie zaprzeczam, że system to posiada o wiele lepszy niż Android .__.

Gość malutki688
Opublikowano

niech ktos poda przynejmniej jakies powody by wybrac iphone...

sg3 jest leposzy pod kazdym wzgledem (nie jestem pewien jedynie co do aparatu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...