Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S][WL] Kwadratowa Masakra. Serwer inspirowany serią Skkf'a [Dedyk]

krzyzan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę w podaniu podawac nazwę skype. Nie potrzebna mi wiadomośc czy osoba x posiada skype czy nie... Pozdrawiam :)

Nick w grze: enter

Imię : Filip

Głos po mutacji : W trakcie ... ;)

Dlaczego akurat ten serwer? : Poniewaz chcialbym zaczac nagrywac Let'sPlaye ale niestety nie mam serwera odpowiedniego ... ^_^

Podaj nazwę na pw :)

@ref

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Orfeal

Mikro : Tak

Staż w mc : od 1.5

Dlaczego ja : Jestem przyjaznym , miłym człowiekiem lubiącym pograć w siatkówkę jak i czasem w mc..

Przyjęty! Dodaj na skype krzyzan521123. Skoro masz 20 lat nie mam pewności czy będziesz chciał rozmawiac z osobą w wieku 14 ;p. Ale mamy tez osoby po 19 m.in. Moddexa który robi paczki dla MinecraftBlowa ;p Zapraszam jeśli jetes chętny :)
Opublikowano

Nick w MC : Zajac__PL

Coś o sobie : Mam na imię Damian, szukam serwera typu Kwadratowa Masakra skkf'a, ponieważ nie lubię dużych serwerów, na którym jest pełno ludzi, chcę serwera z miłą atmosferą i dobrym gronem graczy. Chciałbym nagrywać serię na YouTube z serwera, mam nadzieję, że ktoś będzie chciał ją kręcić ze mną, jak dostanę się na serwer :)

Skype - tak

TeamSpeak3 - tak

Sprawny micro - tak

Opublikowano

nick: MrCycuPL

Ts: tak

Głos: Normalny, nie piszczę.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Nick w MC : Zajac__PL

Coś o sobie : Mam na imię Damian, szukam serwera typu Kwadratowa Masakra skkf'a, ponieważ nie lubię dużych serwerów, na którym jest pełno ludzi, chcę serwera z miłą atmosferą i dobrym gronem graczy. Chciałbym nagrywać serię na YouTube z serwera, mam nadzieję, że ktoś będzie chciał ją kręcić ze mną, jak dostanę się na serwer :)

Skype - tak

TeamSpeak3 - tak

Sprawny micro - tak

Zając podaj swojego skype na PW ;p
Opublikowano

Imię: Wojtek

Nick: rotek123

Głos: Sprawdzisz sam :P

Micro: Jak na moje BDB!

TS 3 jest

O mnie: Lubię się pośmiać więc często jest ze mną wesoło ^^ Poza tym hobbystycznie tworze nutki, a powiedzmy "zawodowo" tworzę grafikę : >

Zapraszam wszystki fanów gry Minecraft

Na nasz kanał YouTube, na którym znajdziecie

Wiele TimeLapsów z rozbudowy miasta, wiele śmiesznych filmów itp.

dosygnaturekforumkopia.png

Opublikowano

Imię : Adrian

Nick w grze : hris7ow

Mikrofon : sir, yes sir

TS3 : sir, yes sir

Krótko o sobie : Uważam, że jestem osobą przyjazną. Wiem na czym polega współpraca, i nie mam problemów z poprawną komunikacją między mną a innymi graczami.

Ile grasz w Minecrafta : O koło roku.

Opublikowano

Imie: Patryk

Nick z gry : ArkNessI

GG: Nie posiadam gg ( Mam ts3/mumble/skype)

Napisz coś o sobie: Nazywam się Patryk. Lubię grać w minecrafta i metin2, również w piłkę nożną i siatkówkę . Jestem ogarnięty . Jestem wesoły ^^

Dlaczego chcesz zagrać?: Lubie grać z normalnymi ludźmi . Nie lubię serwerów gdzie gra 40-100 i ma się działki itd. Wolę grać w prawdziwy survival :) Pozdro

Opublikowano

Nick :Ktahin

Mikro : Tak

Staż w mc : Nie wiem ile to ale chyba z rok albo jakoś tak

Dlaczego ja : Nie wiem dlaczego. Może dlatego ze nie niszcze czyiś budowli i jestem ogarnięty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...