Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać żeby się nie narobić przez internet ?

pemos22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fake

FAKE to Ty masz we łbie -_-

MyPay ładnie wypłaca. Zgodze się.

I nie udawaj ,,Szukałem trochę i znalazłem to'' poniewaz ciagle to piszesz i wystawiasz ten sam film.

W filmie jest bład dot. zakladania kont e-mail. Nie mozna wykonywac akcji na takie adresy

[email protected]

[email protected]

.

.

[email protected]

itp.

Za to jest ban i nici z wyplaty.

Opublikowano

Działa, lecz nie zarobisz milionów. :-) Lepiej weź zarabiaj na ad . fly

Opublikowano

Działa, lecz nie zarobisz milionów. :-) Lepiej weź zarabiaj na ad . fly

Za 1k wejsc masz tylko 4$ -_-. Jak znajdziesz dobra nisze wtedy jest to oplacalne :>

Czy to bezpieczne dla osób poniżej 18stki?

Oczywiscie... Lecz regulamin mowi iz mozna sie rejestrowac 18+

Opublikowano

Ja pierdole. Jak chcesz zarobić, to zbieraj puszki, butelki, złom. W internecie nie zarobisz siedząc sobie i coś klikając! Żeby zarobić trzeba ruszyć dupe a nie siedzieć przed kompem. Przed kompem najlepszym sposobem jest robienie stron internetowych itp. Czasem za jedno zlecenie można dostać nawet 2.000 pln. Lenistwo w dzisiejszym świecie nie zna granic...

Game Over

Opublikowano

Ja pierdole. Jak chcesz zarobić, to zbieraj puszki, butelki, złom. W internecie nie zarobisz siedząc sobie i coś klikając! Żeby zarobić trzeba ruszyć dupe a nie siedzieć przed kompem. Przed kompem najlepszym sposobem jest robienie stron internetowych itp. Czasem za jedno zlecenie można dostać nawet 2.000 pln. Lenistwo w dzisiejszym świecie nie zna granic...

Uploading, buxy, mypay i inne, czasami postawisz na jakis meczyk 50zl i masz 2k zł miesiecznie za siedzenie przy kompie ok 7h dziennie.

W miedzyczasie moge naprawiac auta na warsztacie...

Opublikowano

Najlepszym sposobem na zarobienie jest robienie zleceń. Np zakodowanie strony lub coś w tym stylu.

Właśnie że nie jest sporo osób - Po zrobieniu, płace, a jak się okazuje zablokuje Cię/zmieni kontakt i po sprawie.

@Top

Jak już pisałem w inny temacie najlepszy sposób na zarobek w sieci to Uploading :)

Opublikowano

nie czytalem odpowiedz up bo mnie one nie obchodzą. przez internet podobno da się zarobić ale to są grosze w porownaniu z normalną pracą

Opublikowano

Właśnie że nie jest sporo osób - Po zrobieniu, płace, a jak się okazuje zablokuje Cię/zmieni kontakt i po sprawie.

@Top

Jak już pisałem w inny temacie najlepszy sposób na zarobek w sieci to Uploading :)

Zawsze można dać projekt dopiero po wpłacie pieniędzy ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...