Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mi wydropi ?

Dzem997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy mi wydropi fms,rib,koziki,jelonek[łuk] na 21 lvlu na przeklętych ? Jak narazie to mi tylko wydropiła pięcio kątna tarcza , olbrzymi topór , i fioletowe potki i smieci :D

Opublikowano

Wbij tak z 25lvl i wtedy atakuj go bo jak nie się nie mylę to on ma chyba 36 lvl ?

A może jeszcze 36lv i dropić =.=

Zrób jakieś nowe konto 9/11lv i na nim drop

Opublikowano

Dzięki wam zaraz wbije sobie 13lv i jade na przeklęte :>

pamiętaj o dobrym eq. Inaczej będą Cie dedać. Jak masz dobre eq to nawet na 10 lvl'u możesz iść.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A do dropienia fms'ów itd co lepiej zrobić body czy mental ? I jak rozłożyć staty mam 10 lv i do dodania 26 statów co jak body co jak mental itd ....

Opublikowano

A do dropienia fms'ów itd co lepiej zrobić body czy mental ? I jak rozłożyć staty mam 10 lv i do dodania 26 statów co jak body co jak mental itd ....

Mental - 1pkt w skille, reszta w silne

Wit 2 : 1 Siła

Opublikowano

MIędzy 10-15 lub 25-30 . Tak dropiłem kiedyś sam , to się non stop zmienia ta tolerancja dropu albo szczęście dropu ....

W dupie mam to co Ty myślisz , rozumiemy się ? Mnie obchodzi to co ja myślę. 
A Twoje zdanie mnie tak je...ie że zaraz dojdę . 
PEACE \m/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...