Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uridium Wars

TICtac1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym zacząć na uridium wars moje kilka pytań związane z boceniem,

-Jakim botem tam można bocić i skond go pobrać i jak uruchomić i ewentualnie czy trzeba net framewor 4.0

-co kupować i na jakiej firmie mniej botów za pomoc like .

-gdzie zmienić nick i czy do bota pasy to trzeba się za logować z pasami facebook

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co to ma być niby ja potrzebuje link do net frame work 4.0 i jak się tam nick zmienia.

Opublikowano

tak da się musisz wejść w : Pilot Quarters > Pilot Idenity i tam możesz zmienić potrzebujesz mieć kredyt jeden kosztuje 500 uri chyba lecz na start masz 1 zmiane darmową Zmiane nazwy tzn. kredyt możesz kupić chyba w dodatkach ;) dokładnie na samym dole w dodatkach ;)

Opublikowano

dokładnie masz taką samą sytuacje jak niemal że na normalnym darkorbit jak potrzebujesz PD to alieny x-2 no ale liberatorkiem z 3 lvlem polecam same boxy chociaż by aż wybocisz leonka ;D

Opublikowano

a to już wiem to ja sobie zrobię 8-9 lvl i na 4-1,4-2,4-3 albo lenov auto rakiety + turbo i na alieny :) .

Opublikowano

polecam Ci leonka wybocić i na x-4 na saimony mordony boxy i lordakie to i PD i ranga i urka wpadnie ale to już musisz lepszego leonka mam nadzieję że pomogłem ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...