Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o TUT Ninja dagger w PVP

Pomożemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pragnę poprosić użytkowników MPC którzy grają w metin2 postacią z profesją DAGGER! Lub którzy się na tej profesji bardzo dobrze znają, aby napisali mi Tut w którym znajdą się następujące wskazówki dotyczące pvp na prywatnych serwerach metin2.

- jakie bony 6i7 w itemach są dobre na pvp i za jakie skile u daggera one odpowiadają (np: zr do chmurki tylko to wiem) Proszę o dokładne objaśnienie przykład już podałem.

- co zrobić aby podnieść DMG magiczne u daggera.. zr czy wartość a może coś innego?

- również ciekawi mnie przeciwieństwa bonów (np: im mniej defa tym przeszywka rzadziej działa itp.)

- prosze mi objaśnić bony na pvp jak one działają i na co: (np: abs na wiatr działa na chmurę lub w pvp nieważne ile masz szansy na krytyka nawet jeżeli bd mieć 200% na kryta to szansa zadania krytyka w skilu wynosi 50% itp)

nie wiem o co mogę się spytać proszę o dodatkową wiedzę na ten temat ... nie odsyłajcie mnie do banalnych tutków typu ( układ skili co dawac najpierw .. bo to nie pl tylko prywat wiadomo na prywatach jest wszystko max i to mnie nie obchodzi w jakie stary najpierw dawać..

Gdy taki tutorial ktoś napisze bardzo mi się przyda i wielu naprawdę wielu graczom ;)

Mam nadzieję, że ktoś się przyłoży do tego i napisze naprawdę wspaniały tut ;)

Serdecznie pozdrawiam graczy mt2 i użytkowników MPC ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...