Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Minecraft (poprzedni zamknięto)

kamcios12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprzedni temat zamknięto mod mi podał możliwość naprawy ale nie zadziałała. Ps proszę o nie zamykanie do póki nie napiszę tego.

Copy

Siemka chciałem zainstalować Single Player Commands przez auto instalacje.

Zainstalowałem super git.

Klikam w ikonkę minecraft i wyskakuje mi Cloud not create the java virtual machine

A fatal exception has occurred program will exit

Zainstalowałem na nowo Javę i próbowałem usunąć .minecraft.

Nic nie działa nawet jak nic nie mam to mi to wyskakuje.

Opublikowano

Minecraft działał wcześniej normalnie? Spróbuj aktualizację jawy, włącz kompa ponownie i inne tego typu rzeczy...

Zanim włączyłem auto instalację to działał normalnie.

Pobieałem na nowo jave 7

Opublikowano

Okay, więc wypiepsz launchera, pobierz od nowa, wypiepsz .minecraft, sprawdź czy ci będzie technic pack działał (mój ulubiony launcher :D) lub pobierz sobie np...

no nie wiem xD Premium czy nie?

Opublikowano

Okay, więc wypiepsz launchera, pobierz od nowa, wypiepsz .minecraft, sprawdź czy ci będzie technic pack działał (mój ulubiony launcher :D) lub pobierz sobie np...

no nie wiem xD Premium czy nie?

Tak premium spróbuję tego co podałeś.

Bo tylko pobrałem nowego minecrafta.

Edit

Nie działa.

Opublikowano

Dobra, więc twierdzisz, że to od tego wypadku z spc? Spc installer jest wykonany w javie... Najlepiej kompa przeskanuj, ja będe myślał dalej...

@EDIT KURDE Pokaż logi, w folderze z launcherem powinien pojawić się plik w notaniku, albo zrób screen podczas wyskakiwania błędu... A ja będe myślał dalej...

Opublikowano

Dobra, więc twierdzisz, że to od tego wypadku z spc? Spc installer jest wykonany w javie... Najlepiej kompa przeskanuj, ja będe myślał dalej...

@EDIT KURDE Pokaż logi, w folderze z launcherem powinien pojawić się plik w notaniku, albo zrób screen podczas wyskakiwania błędu... A ja będe myślał dalej...

Powiedz dokładnie o co chodzi z logami itp.Zaraz przeskanuje kompa.

Łap ss 2hpj9jl.jpg[/img]

Opublikowano

Java wirtual machine... Java wirtual machine... z kąd ja to znam? Masz jakiś problem chyba z javą, pobierz starą, z czasów kiedy działał.

@edit chodzi o to, że po zamknięciu minecrafta robi ci się plik z jakąś "bezsensofnom" nazwą.

Opublikowano

Java wirtual machine... Java wirtual machine... z kąd ja to znam? Masz jakiś problem chyba z javą, pobierz starą, z czasów kiedy działał.

@edit chodzi o to, że po zamknięciu minecrafta robi ci się plik z jakąś "bezsensofnom" nazwą.

Nie zrozumiałem możesz jaśniej ?

Opublikowano

Skan kompa nie działa pobrałem javę 6 i 7 i nie działa.

Nie wiem co robić dzięki jak coś jeszcze napiszesz.

Ps wtłumacz o co chodzi z bezsensowną nazwą.

Opublikowano

nawa pds_dr czy coś takiego, spróbuj wywalić jawę, wywal niepotrzebne programy, ogarnij pulpit (ss prawdę pokaże) Co to za folder jest odpalony w tle? A i jeszcze coś, odpal jakąś grę w javie, jeśli nie będzie działać, to wina javy, może zainstalowałeś jave 64 bit na winka 32 bit? Pobierz launcher Geominga, gdy nie będziesz miał żadnego programu uruchomionego to odpal sobie menadżera zadań i sprawdź jak ci procek chodzi. Jeśli wszyskie "kreseczki" będą "płasko" to dobrze, jeśli będą "skakać", to będziesz już mógł się zastanawiać nad kupnem nowego kompa lub formatem. Wejdź w msconfig i sprawdź jak masz nasrane programów, może to ci da do myślenia.

Opublikowano

KROK 1 - otwieramy PPM nasz skrót do Minecraft.exe TO MUSI BYĆ SKRóT wybieramy właściwości .

KROK 2 - Wklejamy jak na obrazku poniżej -J-Xms640m u mnie to wygląda tak C:\Users\Admin\Desktop\Minecraft.exe -J-Xms640m pomiędzy Minecraft.exe a

-J-Xms640m musi być spacja !

sccz.png

KROK 3 - Teraz klikamy zastosuj , zamykamy i cieszymy się na nowo naszym MineCraftem

Znam rozwiązanie tego problemu bez żadnych plików bat ani nic z tych rzeczy.

Poprostu pobierasz program do czyszczenia rejestru taki jak "ErrorKiller",koniecznie ten bo innym nie działa.

Robisz kilka razy scan i za każdym razem masz jakieś problemy usuwasz je,robisz tak z minimum 5 razy później odinstalowujesz Jave i pobierasz najnowszą wersje czyli Java 7 znajdziesz ją na www.java.com.

Po zainstalowaniu Javy uruchamiasz ponownie komputer.

Po uruchomieniu komputera robisz jeszcze raz scan i usuwasz błędy jeśli nie błędów to poprostu wychodzisz z programu i włączasz Minecraft.

Mam nadzieję że pomogłem.

Pozdrawiam ManiaQu smile.png

Sprawdź te sposoby.

Opublikowano

Jeżeli up'y nie działają... Polecam:

http://launch.minecraft.net/test.html

Poklikaj kilka razy.

Też mam ten problem już nie pierwszy raz... Wcześniej wystarczyło zainstalować fix'a na Jave 6, lecz teraz jest 7.

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...