Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co najlepiej bonować?

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo

gram na serwerze gromo, metin2 PL

zastanawia mnie co najlepiej bonować (mam darmowe zmianki i dodania za 20lv)

na początku robiłem fmsy ale juz trochę zmianek poszło i nadal marne sr :P

czekam na propozycje.

Opublikowano

Jezeli chcesz na tym zarabiac to najlepiej zmieniac bony w fms'ie lub RIB'ie.

Lub kupic np. Smiertelke +9 i tam probowac wbic jakies bony np 1k pz + wart. ataku - CHociaz i tak cena takich 4b drastycznie spadla.

Ja bonuje fms'y :> Kupuje za 1kk (na solar) wbijam sr 25 (czasami caly dzien) i sellam za 5kk i wiecej.

@up. Te zmianki co sie dostaje na 20lvl sa zrobione tak ze nie mozna brazolet bonowac. Mozna tylko bronie i zbroje do 40lvl

Opublikowano

Ale tylko do zbroji i broni do 40 lv więc: zbrojki na poli lub dla dropów albo sr bo nic innego nie pozostaje

wipek.pl

Opublikowano

po co spamujecie zbędnymi odp typu zbonuj naszyjnik? ;3

@up. Te zmianki co sie dostaje na 20lvl sa zrobione tak ze nie mozna brazolet bonowac. Mozna tylko bronie i zbroje do 40lvl

jak nie gracie na plu to nie piszcie bzdur.

Opublikowano

Kupuj stalki +9 jeśli masz kase i zmieniaj bony.

Oprócz tego polecam wrzucać do sokolej+9 nno. :D

O ile wiem to mozna bonować eq do 40lvl'a ( albo 30 ) , mam 70lvl więc nie wiem jak z tym jest

WQyaZF.png

Opublikowano

Kupuj stalki +9 jeśli masz kase i zmieniaj bony.

Oprócz tego polecam wrzucać do sokolej+9 nno. :D

Stalki +9

Bitch_Please.png.scaled1000.png?AWSAccessKeyId=AKIAJFZAE65UYRT34AOQ&Expires=1347566649&Signature=CTW%2FD2QhbWvnOZyKWaHNppmYi4k%3D

Jeżeli do 40 czy tam 30 lvl to zostaje ci biżuteria (tarcze nno) (Naszyjniki itp. PZ). Bardzo dużo zarobisz na tym.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

jak nie wiecie o co chodzi z tymi darmowymi bonami to błagam nie wypowiadajcie się..

można bonować itemy do 40lv, ale tylko zbroje i bronie!! ;3

Opublikowano

Ahha :D. Nie wiedziałem o tych darmowych bonach, ale myślałem, że można all bonować

W takim razie polecam ci bonować zbrojki 34 lvl. Wbijaj wszędzie PZ. Następnie poczekaj aż promocja z darmowymi bonusami się skończy i sprzedawaj.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Ahha :D. Nie wiedziałem o tych darmowych bonach, ale myślałem, że można all bonować

W takim razie polecam ci bonować zbrojki 34 lvl. Wbijaj wszędzie PZ. Następnie poczekaj aż promocja z darmowymi bonusami się skończy i sprzedawaj.

drugi fail

to się nie kończy :)

Opublikowano

A ja polecam Ci to co jeszcze mało osób to wymyśliło ...

Wbijaj w wachlarzach 12int :) Zapotrzebowanie jest i tanie nie sa :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Masz kilka opcji. Marna zmiana bonów w broniach 30 - jeżeli wejdą spore śr to sporo zarobisz.

Bronie na Inta. - też są sporo warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...