Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]3 pytania w związku z boxami

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy Rabat XL łączy się z boostrkiem na boxy?

2.Ile by to wyszło procent z petem takim wiecie 6 na 6 mechanizmów i PP pod boxy i ile na godzinę BoxyBotem na 4-1 serwer us4?

3.Jak się robi PP pod boxy?

Oczywiście likuje każdego sensownego posta. :)

A i jaka jest różnica wykrycia boxy w porównaniu z kbotem, ibotem i podobotem przelewów będzie zrobione rabat jak się łączą i parę razy boosterki?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

1. A co to ma wspólnego z podwajaczem ?

2. Za 6 wydobywczych masz 18% bodajże

3.

chcąc zrobić profil pilota na [font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]skrzynki [/size][/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]bonusowe [/size][/font][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]to jest najkrótsza droga:

optymalizacja poszycia 2/2 -> logistyka 2/2 -> technologia osłony 2/5 -> manewry unikowe I 2/2->
]ekonomia kosmiczna I 2/2 optymalizacja poszycia II 3/3 -> mechanizmy osłony 5/5 ->
teoria grawitacji II 5/5 -> manewry unikowe II 3/3 ->
cybernetyka I 2/2 -> kalibracja 3/5 -> cybernetyka II 3/3 -> ekonomia kosmiczna II 3/3

% z profilu na BB masz wtedy 32%

[/code]

zakaz handlu

Opublikowano

1. Nie ma boostera na boxy

2. jakieś 10-15k bo to BB

3.

beztytuujaqec.png

Chodziło mi o boxy nie o grube

Jest powielacz bonusowy za 4zł

Rabat XL daje x2 wiecej ze skrzynek

Ktoś tu jest zielony?

I nie czyta ze zrozumieniem

Zostaw like

Opublikowano

Z rabatu nie ma 2x więcej ze skrzynek tylko 25% wszystko tańsze ; ] . Powielacz bonusowy to to samo co podwajacz boxów tylko że jest na 72H więc to ty mało wiesz

zakaz handlu

Opublikowano

Chodziło mi o boxy nie o grube

Jest powielacz bonusowy za 4zł

Rabat XL daje x2 wiecej ze skrzynek

Ktoś tu jest zielony?

I nie czyta ze zrozumieniem

dałem mój profil z innego konta akurat tam mam grube i skrzynki popatrz dokładnie.
sygnacu.jpg

Opublikowano

Ej powiecie czy to pakiet xl i bosterek sie laczy bo nie wiem co kupic i jaka jest roznica wykrycia bota miedy boxybotem a pdobotem

Zostaw like

Opublikowano

rabat działa na zasadzie że rzeczy na handlu i chyba pozanim możesz kupić za mniejszą cenę uri a podwajacz że dostajesz 2 razy tyle ze skrzynek np. 200 uri 2 energie ;)

Opublikowano

podwajacz na skrzynki to bosterek 100%

i można go łączyć z rabatem

co do pp to żeby max mieć to chyba 32 albo 36pp musisz mieć

PL2 VRU

Opublikowano

rabat działa na zasadzie że rzeczy na handlu i chyba pozanim możesz kupić za mniejszą cenę uri a podwajacz że dostajesz 2 razy tyle ze skrzynek np. 200 uri 2 energie ;)

Znowu nie interesująca mnie wypowiedź jeszcze raz pytanie brzmi :

Jest taki pakiet Podwajacz XL daje on 2 razy więcej ze skrzynek oraz jest booster na boxy i czy to może się połączyć??? O to mi chodzi.I czy jest jakaś różnica między pdobotem a boxybotem na dostanie banana.

To jest booster : 2.Powielacz Bonusowy - 4zł tzn podwajacz boxów działa przez 72 godz

Kod:

http://SERWER.darkorbit.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalPayment&subaction=showDynamicItem&type=SPECIALOFFER&itemID=7A ti

A Podwajacz XL jest na 8tyg i chcę wiedzieć czy to się łączy.

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Zostaw like

Opublikowano

a to przepraszam źle zrozumiałem pytanie prawdopodobnie się łączy w ten sposób że zamiast 8 tygodni będziesz go posiadał 8 tygodni i 3 dni :D co do profilu pilota wszystko znajdziesz w tym tutorialu :)

http://www.mpcforum.pl/topic/709457-tutwieksze-zyski-z-boxow/

Opublikowano

a to przepraszam źle zrozumiałem pytanie prawdopodobnie się łączy w ten sposób że zamiast 8 tygodni będziesz go posiadał 8 tygodni i 3 dni :D co do profilu pilota wszystko znajdziesz w tym tutorialu :)

http://www.mpcforum.pl/topic/709457-tutwieksze-zyski-z-boxow/

Dziekuje ci bardzo like a co z pytaniem banowania pod wzgledem boxybota a podobota tez bedzie like

Zostaw like

Opublikowano

1.Rabat to rabat, podwajacz to podwajacz. One się ze sobą nie łączą.

2.Z podwajaczem tak z 15k

3.

optymalizacja poszycia 2/2 -> logistyka 2/2 -> technologia osłony 2/5 -> manewry unikowe I 2/2->

]ekonomia kosmiczna I 2/2 optymalizacja poszycia II 3/3 -> mechanizmy osłony 5/5 ->

teoria grawitacji II 5/5 -> manewry unikowe II 3/3 ->

cybernetyka I 2/2 -> kalibracja 3/5 -> cybernetyka II 3/3 -> ekonomia kosmiczna II 3/3

A codo banów to najwięcej oczywiście boxybot a najmniej PBDO-BOT

76561198053546969.png

Opublikowano

niby jest tak jak up powiada lecz ja uważam że to tylko zależy od szczęścia wykrywalność wg. mnie jest porównywalna

Opublikowano

każdy bot jest tak samo wykrywalny nie ma tu takie reguły że czym droższy bot to mniejsza szansa na bana .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

każdy bot jest tak samo wykrywalny nie ma tu takie reguły że czym droższy bot to mniejsza szansa na bana .

Totalna bzdura, a przekonało się o tym wiele osób używających chociażby UDOBota, czy AdBota.

Opublikowano

Znowu nie interesująca mnie wypowiedź jeszcze raz pytanie brzmi :

Jest taki pakiet Podwajacz XL daje on 2 razy więcej ze skrzynek oraz jest booster na boxy i czy to może się połączyć??? O to mi chodzi.I czy jest jakaś różnica między pdobotem a boxybotem na dostanie banana.

To jest booster : 2.Powielacz Bonusowy - 4zł tzn podwajacz boxów działa przez 72 godz

Kod:

http://SERWER.darkor...OFFER&itemID=7A ti

A Podwajacz XL jest na 8tyg i chcę wiedzieć czy to się łączy.

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

NIE MA BOOSTERA NA BOXY !!!!!!!!!!!!!!! Podwajacz XL wygląda jako booster.

sygnacu.jpg

Opublikowano

A podwajacz na skrzynki za 4zł można użyć na każdy lvl ?

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

A podwajacz na skrzynki za 4zł można użyć na każdy lvl ?

Ej przed chwilą kupiłem Spearhead dobrze zrobiłem??? Miałem vege us4 boce na 1-1.

A ile najlepsze napedy , oslonki , laserki i irki na handlu us4?

Zostaw like

Opublikowano

zakaz reklam innych for.

sorka zapomnialem a odpowie ktos mi na to pytanie:

Ej przed chwilą kupiłem Spearhead dobrze zrobiłem??? Miałem vege us4 boce na 1-1.

A ile najlepsze napedy , oslonki , laserki i irki na handlu us4?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...