Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PunkBustedv1.2

klamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O to cheat bardzo fajny ale niestety zwyczajny ladny jest jak moj pies ale opcji malo ma wiec zaspiewaj tralala <ahhahaha>

http://i29.tinypic.com/nxp8qr.jpg

Screen^^^^

Hack zrobiony przez 4evrylife z www.warrock-XXXXX.***

Link:http://www.speedyshare.com/736442714.html

Skan:http://www.virustotal.com/pl/analisis/9eb53722ac6ab6087795b631e1993ba7

WYKRYWA kilka ViRuSkuuw ALE dla mnie sa nieszkodliwe wIEC sciagacie na WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

klamka odpuść se dodawanie hacków wszystkie detected...

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Pucio ma rację. Jak chcesz dawać hacki to je sprawdź. Nikt nie będzie tracił czasu na robienie new account bo przez ciebie dostali bana. Daj sobie spokój z tymi hackami.

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Jak ci się nudzi to idz sobie po spamuj gdzie indziej bo raczej nikt nie ma ochoty marnowac kont!!

Dobrze że to był 1 lvl ...

Opublikowano

@up

mam tak samo xD

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Hmm. Nie napisałem czegoś? -.- sciagacie na WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC... niechcecie nie sciagacie a teraz sapy do mnie u mnie nie ma kickuw i banuw wiec sciagacie na WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

• Dodaj nową pozycję...