Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] cc za sms i sprzedaz - jak dziala

konrad9510

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak dziają usługi sprzedawanie CC za kasę, lub na podstawie sms ? Chodz mi, skąd właściciel strony ma tyle Gold'a ? Albo jak robi, że jak ktoś kupi to dostaje Pacc, R Key, Transfer postaci itd. ? Ponieważ myślę o takiej witrynie, lecz chciałbym zdobyć jakieś infro pierw.

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

dużo stron oszukuję na forum tibia.pl masz sprawdzone stronki , na botach "latają" i lootają kasę i przedmioty .

Pacc masz na tibia.com też zaufane i sprawdzone strony

Opublikowano

No to ile trza mieć mniej więcej uruchomionych botów, aby np. zarobić 5cc w miarę przyzwoitym czasie ?

Ale jak to sprzedawcy robią, że jak ja kupuje np. u nich Pacca to jak to robią, że ja dostaję na konto tego Pacca, to taki przykład.

Opublikowano

zależy od poziomu itp .

tzn , zamawiasz placisz i po pewnym czasie dostajesz pacca . W ofercie masz opisane , każda "firma" ma inną ofertę od 48h do 7dni roboczych

Opublikowano

Ale mi chodzi, skąd ci sprzedawcy mają Pacca. Bo chciałem założyć podobną witrynę i dlatego pytam, źle rozumiesz moje pytanie.

Opublikowano

nie wiem , być może z "kuponów?" .

Jeżeli posiadasz firmę (tak przynajmniej masz w podobnych grach) możesz wykupywać pacc i masz taniej , dostajesz bonusowe kupony na niego itp .

czysty biznes , tanio kupisz drogo sprzedasz ;)

Opublikowano

Katha ale chrzanisz heh, konrad ,co do Ciebie ,niemasz pojecia jak to zorganizowac ,nieznasz nawet podstaw ,a chcesz zalozyc strone z handlem tibijskim.

@ jesli strona jest zaufana ,to jej wlasciciele kupuja gold od osob z roznych serwerow za smiesszne pieniadze (patrz np 1kk-10zl etc) i sprzedaja,co do pacca ,r-keyi itp wiekszosc jest kupowana za posrednictwem promowanych stron a ponad polowa z tibi.com ,a potem odsprzedawana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...