Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Myszka do cs

freaq304

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Steelseries?

• Kana
      0
    • Sensei
      0
    • Xai
      1
    • Sensei [RAW]
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega ma Steelseries Xai i mówi, że jest idealna. Dobrze leży w ręce i jest oczywiście precyzyjna. Także mogę ci ją śmiało polecić.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

A ja nie polecam żadnej z tych myszek. Dlaczego? Są strasznie drogie a porównywalne do np. IE 1.1 lub 3.0. Są one o wiele tańsze a aiming i tak świetny. Osobiście gram na x7. Gdy poszedłem do kumpla, który posiada kane, strzelało mi się o wiele gorzej. Nie jest to wina tego, że jestem nieprzyzwyczajony, bo chodziłem do niego codziennie przez 3 dni;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Myszka nie jest najważniejsza. Ja np mam myszke za 30zł dobrze chodzi. W grze nie chodzi oto by mieć jakieś pro żeczy typu myszka klawiatura itp. Najwazniejszy jest skill. A te myszki co ty podałeś nic ci nie dadzą owszem może i mają więcej Hz ale to nic w porownani ze zwykłą myszka za 30-40-20zł. Więc to jest twój wybór. Liczy się skill a nie sprzęt mam na myśli (Klawiature oraz Myszkę).

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Myszka nie jest najważniejsza. Ja np mam myszke za 30zł dobrze chodzi. W grze nie chodzi oto by mieć jakieś pro żeczy typu myszka klawiatura itp. Najwazniejszy jest skill. A te myszki co ty podałeś nic ci nie dadzą owszem może i mają więcej Hz ale to nic w porownani ze zwykłą myszka za 30-40-20zł. Więc to jest twój wybór. Liczy się skill a nie sprzęt mam na myśli (Klawiature oraz Myszkę).

I tu się z tobą nie zgodzę. Do jakiś 2 lat gry może i wystarczy myszka za 30zł, ale później już nie. Wiem to z własnego doświadczenia. Jeśli myśli się poważnie o grze w CS ( turnieje, ligi itp.) to podstawą jest dobry sprzęt, bo w pewnym momencie gdy grasz już dobrze to więcej nie wyciśniesz z tego sprzętu z biedronki. Po jakimś czasie trzeba kupić coś lepszego, żeby dalej zwiększać swoje umiejętności. Tak samo podkładka jest bardzo ważna.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Podkładka? Ktoś kiedyś powiedział i tak się trzyma. ;]

Co do myszki, sprzęt trzeba mieć, o klawiaturze nie mówię - biedra i będzie, ale myszka jest bardzo ważnym elementem, z tych co podałeś Xai, a sam korzystam z rz.

jebać steam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wierz im kup cyborga rat 9 ja na xaiu mialem staty 10 zabic 40 dedow na cyborgu mam 40 kill 2 dead lecz jedna wada koszt to około 600zl...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...