Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Terminarz]: Eliminacji Mistrzostw Świata 2014 grupa POLSKI !

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecze Polaków w eliminacjach MŚ 2014:

2012 rok

07.09 Czarnogóra - Polska (2:2)

11.09 Polska - Mołdawia (2:0)

16.10 Polska - Anglia

2013 rok

22.03 Polska - Ukraina

26.03 Polska - San Marino

07.06 Mołdawia - Polska

06.09 Polska - Czarnogóra

10.09 San Marino - Polska

11.10 Ukraina - Polska

15.10 Anglia - Polska

Temat będę aktualizował wraz z wynikami !

Opublikowano

Może jeszcze wygramy z san marino i z mołdawią ew. czarnogóra ale i tak wątpie. Co my tutaj wgl robimy to ja nie wiem... Możemy się przygotować na porażkę w każdym spotkaniu ;]

Opublikowano

Pamiętajcie. Jedność to siła. Jeżeli jeden Błaszczykowski będzie zapierd*lał to nic nie zrobimy, ale jeżeli cała drużyna się postara na pewno wygramy bo Polacy nie są złymi piłkarzami.

Opublikowano

Pamiętajcie. Jedność to siła. Jeżeli jeden Błaszczykowski będzie zapierd*lał to nic nie zrobimy, ale jeżeli cała drużyna się postara na pewno wygramy bo Polacy nie są złymi piłkarzami.

Może i nie są złymi ale nie grają ambitnie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Tak przynajmniej mogłeś sam to napisać a nie kopiuj/wklej z Wikipedii.

A co do eliminacji myślę że polska da radę z San Marino i z Mołdawią,ale z Ukrainą i z Anglią wątpię :P

Ukraina zremisowała z Anglią 1:1.

@down

Shewczenka nie ma ? Ale zremisowali przecież z Anglią no może że Anglia grała w trzecim składzie.Jesteśmy na pierwszym miejscu tak jak Anglia i Czarnogóra chyba.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Tak przynajmniej mogłeś sam to napisać a nie kopiuj/wklej z Wikipedii.

A co do eliminacji myślę że polska da radę z San Marino i z Mołdawią,ale z Ukrainą i z Anglią wątpię :P

Ukraina zremisowała z Anglią 1:1.

Oj tam i co z tego że skopiował wszyscy teraz tak robią.A co do Ukrainy to myślę że mamy z nimi szansę bez Szewczenki nie są już tak grozni.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

UP@ To jest jakaś porażka z płatnymi transmisjami. :/

Mam nadzieję, że Polacy dadzą radę. Nie będzie aż tak trudno. Chociaż co do Anglii to tylko Frankowski wiedział jak z nimi zagrać. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

ja tam nie wierze w jakiś spektakularny sukces naszej reprezentacji, ale jak chociaż wyjdą z grupy będzie miło

Raczej jak się zakwalifikują do MŚ.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@Up a jak było na euro ? wielka oczekiwania będzie awans i co było ? remisy i porażka. Możemy robić doping najlepszy na świecie ale i tak przegramy.

Opublikowano

Heh a Pamiętacie mecz z Portugalią ? jakoś źle nie było + mieliśmy dużo okazji na strzelenie Gola/ów

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...