Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] chodzenie steam i ns

Tytanozz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam 2 kompy na laptopie mam steama c.s 1.6 a na PC mam ns 1.6 Na jednym i drugim mam dodane tylko 3 servery te same na których gram

Od jakiegoś czasu zdarzają mi się takie cuda że jak mam ustawione chodzenie " W / A / S/ D to np przez godzinę blikuje mi się chodzenie na ukos W -A / W - D Nie wiem czym to jest spowodowane czy to wina komputerów czy wina jakiś plików z serverów No sam nie wiem

Jak macie jakieś rozwiązanie to pomóżcie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nie to nie jest wina komputerów, ani steam tylko configu.

Usuń config.cfg w głównym folderze gry i odpal cs'a, a potem sprawdź czy dalej Ci się będzie tak działo.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mozliwe ze to serwery cos zmieniaja w cfg. Zobacz czy na innych serwerach niz te 3 jest wszystko okej

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

A więc tak usunięcie cfg pomaga dopóki siedzę na serwie jak wyjdę i wejdę znów to samo

No właśnie nie na 3 wszystkich na przemian nieraz jest a przeważnie na diablo modzie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Zmien config na tylko do odczytu i bedzie okej.

+1

Tylko przed tym go najpierw usuń wejdź do gry, wyłącz grę (ale nie wchodź na serwer), wejdź do folderu i PPM -> Właściwości -> Tylko do odczytu i zapisz.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wpisz te komendy będzie dobrze.

cl_forwardspeed 400
cl_backspeed 400
cl_sidespeed 400

Jak widzę jak diablo2301 odpowiada to tylko szkoda mi tych co to czytają.

miketransformers.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...