Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za sezon drugi

Krysian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy są nagrody dla mniejszych lvli którzy nie grają rankingowych? np 25lvl.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Tak, teraz trochę pozmieniali, wcześniej za 1250 był brąz, a teraz za 1250 jest już Srebro i mało brakuję do złota. :P

przed chwila dobijalem do srebra. Mam 1408 elo, srebro jest od 1400. Mialem 1385 chyba i byl wciaz braz :)

zloto jest chyba od 1540

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Hmm jednak za top raiting jest nagroda i również zmienione elo w sensie mniej potrzeba.

Od tego momentu, najlepsza pozycja gracza w rankingu, posłuży nam do zadecydowania, którego poziomu nagrody powinien on otrzymać na zakończenie sezonu.Czyli ja mam top raiting 1430 i to jest na złoto co dziwne.

Opublikowano

także mam srebro 1480 elo

sprobuj sobie dobic do zlota :P malo Ci brakuje, a jak raz przegrasz wciaz bedzie srebro.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ale teraz są nowe i złoto jest od 1400 to się z czasem zmieni a twój aktualny top raiting bd twoim normalnym

Wystarczy poczytać

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/nagrody-w-sezonie-drugim-i-zmiany-w-rankingach

http://competitive.eune.leagueoflegends.com/pl/poziomy-rankingowe-w-sezonie-drugim

Opublikowano

janna-storm-myyyth-2922601d69.jpg

Podobno tak.

Podobno? skąd masz info? jeśli tak to nawet spoko...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Po tym patchu już nie ma: Top Rating, jest tylko Current Rating, a z tego co piszecie nagrody dostaje się za top rating, nagrody są za top z czego się dowiedziałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...