Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowa mapa czy co?

zombi2321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj po aktualizacji gdy przesunełem dużą mape w lewo zobaczylem jakaś żółtą plamke czy to oznacza że wprowadzą jakąś nowa mapę do nfs w? :huh: sory za niewyraźne zdjęcie

post-702865-0-90838900-1347476397_thumb.jpg

Opublikowano

Jest na samym skraju mapy tuż przy ramce. Niestety nie wiem co to może być.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Może wiecznie oczekiwany kanion? Albo tri city. Pożyjemy, zobaczymy, miejmy nadzieję, że coś z w/w rzeczy :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

haha, ale beka, do tego całego tri city, co kolwiek to oznacza da sie dolecieć na wal hacku, teorytycznie tam w tym punkcie, jedyne co widze to malutkie miasteczko 2 ulice moze i w oddali góry, być moze i kanion :)

Opublikowano

haha, ale beka, do tego całego tri city, co kolwiek to oznacza da sie dolecieć na wal hacku, teorytycznie tam w tym punkcie, jedyne co widze to malutkie miasteczko 2 ulice moze i w oddali góry, być moze i kanion :)

Daj screena. Może też chcemy zobaczyc :D

Opublikowano

A może mapkę będą powiększać na te wyścigi drag lub drift.?hmm.?

Plany już takie były i może jednak już się do roboty zabierają.

Opublikowano

Nareszcie!! Kanion! To, na co czekaliśmy. Nareszcie ea coś zrobiło. Suuper ;)

Ale to jest dziwne jeśli canion już jest, to czemu nie dodali go do użytku publicznego?

Ale widze, że jeszcze nie dokończony-to tylko kawałek. I miejmy nadzieję, że będzie można wjechać tam też w jeździe dowolnej :D

@ed

Statek, nie statek, jak widomo w carbonie w kanionie było może, morze dali ciąg dalszy :D

Awesome

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nareszcie!! Kanion! To, na co czekaliśmy. Nareszcie ea coś zrobiło. Suuper ;)

Ale to jest dziwne, jeżeli canion już jest, to czemu nie dodali go do publicznego użytku?

Awesome

Bo może jeszcze go robią i tylko patrzą jak teksturki wejdą. :)

@Edit: Nie jestem pewien czy to kanion ponieważ na screenie widać statek po lewej.

@Edit2: Niestety na screenie jest pokazany fragment z miasta Fortuna. Jeżeli nie wierzycie to sami zobaczcie na screenie, że ta ulica jest idealnie dopasowana do mapy.

Opublikowano

Byłem tam z bartoszemkola621 i tam nic nie było. Jedynie zjadło texturki. A foty wyżej to pewno końcowa droga fortuny :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Normalnie jebłem...bo myślałem że to kanion ale na kanion to nie wygląda,lecz bardzo ciekawe jest po co tam to jest w ogóle,coś kombinują to widać,będzie nowa mapa - chociaż jej część ale coś będzie bo tak dla jaj nie wstawiali by kawałka drogi i mapki przecież.....A to jest z Carbona? pewnie dojazd do kanionu:D

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Przeleciałem dziś całą mapkę wzdłuż i wszerz na 2 kontach ale ów mapki nie widziałem. Wg mnie był to skrawek fortuny. Nawet ściągłem hacka, a wiecie, że nie lubie takich rzeczy. Myślałem, że będzie kanion, a tu klapa :(

A najlepsze jest to, że statek wpłynął w górę w grze o.O

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...