Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdę alphe takim kontem

Vengeance 180.000 dodatkowego hp

9 Lf-2

1 Lf-3

9 GEN-6900

1 GEN-7900

10 SG3N-BO1 (4 tysiące shd)

Oczywiście boxybotem lub sam.

Za sensowne odpowiedzi like.

Nie pisać : Ale masz słabe konto, noob, jeśli muszę ulepszyć konto aby przejść piszcie co ulepszyć.

Z GÓRY DZIĘKI!!!

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

nie przejdziesz, będziesz musiał bardzo długo "młócić" większe alienki o ile cie nie zabiją.

Więcej LF3... i chociaż z 5 BO2

@edit

a drony jakieś masz czy coś?

njG5c73.png?1

Opublikowano

Tatarata mniej wystarczy przecież bety nie robię tylko alfe takim kłątem (xD) to bym uuuuu bym miał top 10 xD żartuje ale serio bez tych rzeczy się nie obejdzie nie wystarczy dronków dokupić flaxów i lf-2 też wrzycić???

JaLurek twoja wypowiedź mi się podoba xD

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

dozbieraj 10 lf 3 kup pare bo 2 i zainwestuj w PP minimum 8 punktów drogo to nie wyjdzie a będziesz miał całkiem ładnie osłon i około ~ 2000 dmg + rakiety 2000 dmg i hellstormy to wtedy możesz zacząc się za to brać lub męczyć bota

Opublikowano

Tatarata mniej wystarczy przecież bety nie robię tylko alfe takim kłątem ( xD) to bym uuuuu bym miał top 10 xD żartuje ale serio bez tych rzeczy się nie obejdzie nie wystarczy dronków dokupić flaxów i lf-2 też wrzycić???

JaLurek twoja wypowiedź mi się podoba xD

Jak robisz botem to tylko lf3 kup(może że masz dużo uri). Jak ręcznie to dokup jeszcze GEN-7900 i na jednej konfie full speed i full laserów(jeśli robisz botem, jeśli nie to do dronów osłonki) a druga to nie wiem :P

76561198053546969.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...