Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] problem ze stroną darkorbit

~Kasher~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż mam dziwny problem, gdy wchodzę na strone darkorbit.pl zwyczajnie mi sie nie ładuje i po jakimś czasie wyskakuje błąd połączenia :(

próbowałem sie logować na drugim kompie i też nic..... PDBOT też nie może sie połączyć sie z moim kontem.

O dziwo gdy wchodze na bramce proxy na DO to działa i nawet zalogować sie da :) , tyle że nie da sie wybrać świata gry, bo nie ma javascriptu...

Czyściłem ciasteczka itp i nic....

Prosze o pomoc będą plusy -.-

njG5c73.png?1

Opublikowano

Zmień przeglądarkę, najlepiej działa na chromie, a jak tak tu jest to opera/mozilla

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

nie działa także na innych przeglądarkach

dodam jeszcze że przed wczoraj elegancko chodził bocik (działał krótko więc wątpie w ban) a od wczoraj login:failed

no ale żeby strona nie działała <_<

@up chyba nie w tym rzecz bo strona chodziła bardzo dobrze, mam nowego Flash playera a tu po prostu

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną pl1.darkorbit.bigpoint.com :x

njG5c73.png?1

Opublikowano

hmm być może zapora blokuje spróbuj choć wątpie prędzej bym powiedział że porty może masz poblokowane i nie możesz wbić a załóżmy na meila i inne rzeczy możesz się logować ?

Opublikowano

O jezu.....

Stary mi w kompie grzebał i Zapore na tą stronę miałem włączoną :D dlatego przez proxy chodziła.....

Dzięki za pomoc, do zamknięcia B)

njG5c73.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...