Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] dark orbit bugowanie sepromu

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to koniec z bugowaniem sepromu bp zrobiło że basterek na cargo działa tylko na alieny a nie na graczy macie ty cytacik

Zmiana powielacza surowców: aby zapobiec nadużyciom, powielacz surowców nie będzie już działał w przypadku skrzynek cargo, które upuszczają gracze, ale tylko w przypadku skrzynek cargo upuszczanych przez NPC.

x

Opublikowano

1. to bym trick nie bug

2. fuuuuuuck

1.mówiło się ,,bugowanie sepromu"

2.czepiasz się szczegółów :P

x

Opublikowano

Zaklinacz byłoby to pozytywne, gdyby 2-3 lata temu tak się wzięli za bugerów i bot userów, to wtedy być może bym grał(no i jeśli nie wrzucaliby rzeczy za miliony uri:D), a teraz to można tylko ubolewać(chociaż ja mam to gdzieś, bo już nie gram:D).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

dla mnie pozytywne bo ja np. nie mam caly czas x4 a załóżmy są ludzie co mają miliony to pobugują i potem mogą latać dniami jedyny dla mnie pozytyw to jak profil rozbudowywałem ;P

Opublikowano

No to koniec z bugowaniem sepromu bp zrobiło że basterek na cargo działa tylko na alieny a nie na graczy macie ty cytacik

Zmiana powielacza surowców: aby zapobiec nadużyciom, powielacz surowców nie będzie już działał w przypadku skrzynek cargo, które upuszczają gracze, ale tylko w przypadku skrzynek cargo upuszczanych przez NPC.

To jest że w sierpniu zrobili ?? teoretycznie powinno to już być zrobione,a jakoś wczoraj podkręciłem kolegę na 400k wiec jak sam nie sprawdzisz to lepiej nie pisz ;)

b_560x95.png

Opublikowano

Ja prawie 600 zrobiłem wczoraj wiec działa :P

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

Trochę lipa ;/ no ale cóż, tak samo było z palladium. Tak samo wprowadzili schładzanie do kamikadze. Ważny wniosek z tego płynie, jeżeli jakaś funkcja przynosi spore korzyści dla graczy to BP nie pozwoli na dalszą sukcesję tej funkcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...