Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs z pytaniami !

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj był konkurs o 10,więc nie wszystkie konkursy są po 15.

My nie mamy czasu zrobić konkursu w godzinach 8:00 do 15/16,bo nie ma nas przy komputerze,ale nie raz będą się ukazywać w takich godzinach jak dzisiaj.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Co z pytaniem 9 . Padły już poprawne odpowiedzi , a w tym moja , ale nie widzę żeby nagroda była rozdana , a temat zamknięty . Podejżewam ze nie ma teraz Remza

@down sorry już nie będę :P

@edit czyli jak jeszcze 3 razy pod rząd odpowiem dobrze i pierwszy to będę mógł sobie już wybrac nagrode blue lub gold?

@edit 2 A jak np. dostane juz golda , lub blue , a konkurs nie bedzie zakonczony to bede mogl nadal brac w nim udzial ? Chociaż dla talonów?

// 1. Tak.

// 2. Tak.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Co z pytaniem 9 . Padły już poprawne odpowiedzi , a w tym moja , ale nie widzę żeby nagroda była rozdana , a temat zamknięty . Podejżewam ze nie ma teraz Remza

Ależ Ty niecierpliwy jesteś. Tak, Remzoo nie ma i teraz właśnie zauważyłem te pytanie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Z 14 pytaniem był przekręt bo niby było źle sformułowane (niby nie jasne) ale chyba padła dobra odpowiedz więc nie ptrzebnie było zadawane inne pytanie . Wielki przypał z tymi pytaniami takie jest moje zdanie

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

ludzie.. Wam sie nie da dogodzic... ( takie jest moje zdanie ) My moderatorzy staramy sie aby Wam zrobic konkurs... na poczatku jest "fajnie, spoko,dobry pomysl" ale jesli juz cos pójdzie nie tak to odrazu " omg, co za g*wno, itp" Myslicie ze organizowanie konkursu to "kaszka z mleczkiem " ? jesli tak to grubo sie mylicie ;)

Opublikowano

Dzisiaj będzie konkurs? Bo jutro mnie nie bedzie na forum

@edit sorry za moją niecierpliwość , bo nie zawsze macie czas . ale smutno mi z faktem ze jutro przegapi mnie pytanie , no moze mi sie poszczęści bo bede na forum przez 15 minut . Po za tym konkurs jest spoko . Originalny pomysł i kazdy w nim ma szanse wygrać bo pytania są łatwe ;)

@edit 2 jednak moj wyjazd odwolany . dzisiaj na forum będe , ale nie wiem jak jutro :P

Mkkmarcin edytował swój post . A przecież nie można

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Zaktualizować? tzn. ? W temacie wszystko jest poprawnie napisane oprocz nicku awsome zamiast awesome , nie wiem co tu mzona niby aktualizowac

@down

O co ci chodzi z tą aktualizacją

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Mam pytanie . Czy administracja musi przestrzegac tego regulaminu?

// Dopisze jeszcze , że w ten sposób chciałem , żebyście mi w poscie napisali coś w stylu : Tak , regulamin jest po to , żeby każdy go przestrzegał , a ja bym wtedy napisał , że go nie przestrzegacie . W pytaniu 21 było :

Kiedy odszedł(umarł) jeden z najbardziej ambitnych adminów WarRocka z GamerFirsta(miesiąc i rok)?

. Awesome podał dzień miesiąc i rok . Po za tym edytował posta bo przysiegam ze przedtem jego post nie był koloru żółtego

@down nie chodzi mi o twoją czcionke , ale o to że zedytowałeś posta , a regulamin mowi... (angry) sam mam siebie dość jestem szpiclem i kapusiem . Sorry po prostu dzisiaj nie mam humoru wybacz

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Skoro ci coś nie pasuję to mogę pisać normalną czcionką i dopiepszasz się bo to nie ty wygrałeś. Nie lubię czegoś takiego. Wyluzuj i życzę Ci powodzenia w następnych pytaniach ;)

Opublikowano

Taki małe niedociągnięcie z wszej strony :P

Konkurs nr 20 & 21 wygrał Awesome™ a 22 leczek1 :)

PS: Do kiedy będzie trwał ten konkurs?? :)

@down

np,

PS:aha :P oby szybko się wam one skończyły bo chce wkońcu zrobić.... (sam wiesz co :P )

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Taki małe niedociągnięcie z wszej strony :P

Konkurs nr 20 & 21 wygrał Awesome™ a 22 leczek1 :)

PS: Do kiedy będzie trwał ten konkurs?? :)

Poprawione :) Dzięki.

Ps. Aż nam się pomysły na pytania skończą :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Wczoraj niebyło pytania konkursowego... -.-

to znaczy że już kończycie z konkursem czy mamy powtórkę z rozrywki...

i znowu zapomnieliście :D :P xD

@down

spk

PS:Wiem że wczoraj był mecz... -.-

nie było trzeba nawet go oglądać...

wystarczyło poczytać Wasze statusy :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Czy konkurs będzie kontynuowany ? Widzę , że pytania pojawiają się coraz rzadziej , albo wogóle . Jeżeli robicie pytania to prosze o różnych godzinach , bo jak np. robicie codziennie 18-20 no to każdy wie , o której godzinie siedzieć na mpc :) , a lepiej by bylo ze , żeby trafić na pytanie trzeba użyć szcześcia :P

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Właśnie, że nie. Lepiej właśnie między 17-20. A nie cały dzień siedzieć na forum i czekać na szczęście.

Oczy Ci się psują, nie wyjdziesz na dwór. Tylko No-Lifisz po -5%.

Opublikowano

@UP Bo co, akurat Ty wtedy siedzisz? :) Według mnie powinno być losowo, raz o 7.00, drugi raz o 15.00 a innym razem np. o 3.00 :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...