Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[>>1.4.4<<] [120 slotów] [Unikalne Wojny Gildi] SV.Crafted.PL [Autorskie Pluginy] [Nowe Dropy] [Bonusy]

Pjo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny ale ma wiele wad. Między innymi to że przed chwilą jakiś dzieciak teleportował się przez ścianę do zamku, a potem mając jajka creepera w ręcę zaczął wszystko wysadzać... Nie wiem skąd on to ma ale skoro admini rodzają tego rodzaju rzeczy...

Kolejną wadą jest to że serwer opanowany przez dzieci Nodusa - Idę sobie po lesie nagle typek się zaczyna teleportować non stop do mnie - używam kuli żeby uciec [b. daleko] a mimo to on i tak mnie widzi.... Myślę jednak że jakby wgrać kilka pluginów i zablokować kulę endermana [albo zmodyfikować] byłoby lepiej, jednak po sytuacji z jajkami creepera odechciewa mi się tu grać - a szkoda.

edit: Dostałem info od kolegi że admin rozdaje kolegom przedmioty. Więc jak checie tu grać to nie macie szans...

Opublikowano

Nie wiem który bo ponoć w nocy któryś do mojego kolegi coś miał a potem zniknął.

Co do itemów - baza otoczona obsydianem, czekałem sobie w bazie, typek się teleportował do środka kulą endermana, zaczął spawnować creepry [z jajka], wysadził wejścia, zabił mnie a teraz widzę wszystko wysadzone w środku :) Jeśli taki jest ten serw to naprawdę współczuję...

Tutaj zwykły gracz nic nie zrobi skoro są ludzie którzy mają przedmioty tylko z creative. Nie wiadomo co jeszcze prócz jajek mają "Ci " Gracze.

Co do serwa spisałem go osobiście na straty. Masa bugów i niektóre rzeczy są źle opisane [np. kowal - brak cennika za naprawę]. Ci co chcą niech sobie grają ale niech przynajmniej zwrócą uwagę na to co napisałem bo szkoda żeby 12h roboty poszło się **** bo ktoś się bawi adminem/creativem

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...