Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Reinor.pl

Królasos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chciałem się dziś zalogować na reinor.pl to nie mogłem była to godzina około 15 00 i dalej nie moge, nie wiem co się dzieje ponieważ forum też nie działa...

Czy serwer upadł ?

Jeśli nie upadł to wie ktoś o której będzie działać ?

Opublikowano

Działa normalnie.....zmień przeglądarke...

Dzięki wielkie ;)

Odczekaj trochę trwają pracę może ;)

no własnie nie było mnie na serwerze to nie wiem co się dzieję juz prawie 2h czekam ;)

Opublikowano

Dzięki wielkie ;)

no własnie nie było mnie na serwerze to nie wiem co się dzieję juz prawie 2h czekam ;)

Może coś wrzucali nowego na serwer i coś padło

Opublikowano

ts tez nie działa?

Skoro Santriel jest to niech sie wypowie bo o ile mi wiadomo to GA reinor.pl

Zostaniesz połączony zzz.....

tu macie odpowiedz :Na serwerze trwają aktualnie prace konserwacyjne, postaramy się włączyć serwer jak najszybciej jest to tylko możliwe!

Prawdopodobnie będzie zmiana serwerowni.

Za niedogodność przepraszamy

Reinor Team

PS. wszystkie pliki sa zabezpieczone, nie bedzie zadnych cofek, trwa atak na serwer a ja czekam az mi skonfiguruja firewalla z ovh.pl

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

ts tez nie działa?

Skoro Santriel jest to niech sie wypowie bo o ile mi wiadomo to GA reinor.pl

Zostaniesz połączony zzz.....

tu macie odpowiedz :Na serwerze trwają aktualnie prace konserwacyjne, postaramy się włączyć serwer jak najszybciej jest to tylko możliwe!

Prawdopodobnie będzie zmiana serwerowni.

Za niedogodność przepraszamy

Reinor Team

PS. wszystkie pliki sa zabezpieczone, nie bedzie zadnych cofek, trwa atak na serwer a ja czekam az mi skonfiguruja firewalla z ovh.pl

NO TO GITARA ;))

Opublikowano

Wątpie zeby ts tez padło razem z serwerem stąd mniemam ze serwer juz raczej nie bedzie on , a to co na stronie to kiepski żart , innymi slowy usprawiedliwienie przed tymi co wydali coś w is, ze mu serwer ddsują , wcześniej sobie radził z tym ale jak widać wszystko do czasu to tyle na temat reinor.pl , podkreślam że mogę się mylić i nawet chcę tego bo serwer był do dnia dzisiejszego on , i naprawdę nieźle mi się na nim grało ;-)

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...