Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klucze, apis

BartekRazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :) Mam pytanko .Ile mnie więcej kluczy wydaliście na złożenie apia [35-40części] ?

800 kluczy wystarczy ?

Ps:: często wpadają designy i lf4 ?

Pozdrawiam

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

dokładnie, mi zazwyczaj się trafia 1 lf4 na 100 kluczy ale z dresami to już gorzej. Na ~1000 kluczy złapałem tylko 1 profi design i enforcera do golca ;D

reklama

Opublikowano

Części do apisa szybko lecą, z 20 ponad na lajcie z tego zbierzesz.

Opublikowano

No ok ,ale jak z apisem ?

@edit

Spk ... up napisaliśmy post jednocześnie ;D prawie :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Ja jak już złożyłem apisa to podczas zbierania zeusa tak z 700-800 kluczy złapałem 38 części do apisa.

reklama

Opublikowano

no także jak będziesz mieć farta to całego zbierzesz a nawet może odrazu z boxa całego trafisz dlatego polecam klucze po ok. 50 kupować jeśli ręcznie zbierasz ;)

Opublikowano

no jeśli byś go kontrolował może bardziej by się opłaciło bo zawsze jest jakaś szansa że cały dron wyleci i byś zaoszczędził może nawet 700 kluczy i na wrota lub na to czego potrzebujesz ;)

Opublikowano

no jeśli byś go kontrolował może bardziej by się opłaciło bo zawsze jest jakaś szansa że cały dron wyleci i byś zaoszczędził może nawet 700 kluczy i na wrota lub na to czego potrzebujesz ;)

hmmm rozważę to :) zbierać skrzynie podczas evetów na podwójną szansę czy śmiało apisa złożę normalnie i trafię ewentualnie lf4 ? ... Licze na 5-10 lf4 i przynajmniej 1 design za 250k :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

polecam normalnie bo możesz długo czekać czekać na ten event a on prawie nic nie daje wszystko mimo wszystko zależy od szczęscia mi raz dopisało widze skrzynke na 1-2 o to kupie klucza zaraz mam apisa :D

Opublikowano

ja nie kłamie spytaj pana wyżej ale to na pw ponieważ był jednym ze świadków ale dodam że na designy masz bardzo małą szanse prędzej trafisz design z handlu niż za 250 000 uri i chyba łatwiej LF4 niż design także nie spodziewaj się za wiele bo wszystko od szczęscia zależy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...