Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Hack

Lukazuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uważaj bo sie zdziwisz na moim systemie operacyjnym większość hacków działa i jest w pewnym stopniu niewykrywalna a u niektórych to coś innego

na każdym hacku co dałem na forum grałem ok 15 - 20 min. na niektórych więcej zależy to od tego który mi sie spodoba , te co sie sprawdziły w teście to dodałem a te co nie poprostu wywalam

lvluytqd1.png

mpcforumbyfabiny8.gif

Opublikowano

Fabi chyba dla twoich hacków Viste se zrobie specjalnie :PP

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Ja mam Windowsa Home Edition i działa mi idealnie. Więc jakie problemy? ;p A hack jest super

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano

Co do opcji to powinny każdemu wystarczyć. Jest anty kick i bypass. Co chcieć więcej?

Kilka słów o mnie...

Lubie wr, tibie no i oczywiście ots (jak chcecie moge wam go pomóc zrobić lub dodać kilka skryptów)

Słucham najczęściej rapu lub techno (2pac itp...)

Uczę się C++.

Moje średnia w SQL: z czerwonym paskiem

PROSZE PRZED ZBANOWANIEM MNIE POMYŚL. JUŻ MAM 80% ;/... Może zostaniemy qmplami ;p... Czy ja wam coś złego robię?@?

Postaram się nie offtopicować i nie spamować.POPRAWIĘ SIĘ.TYLKO PROSZE NIE BANUJ MNIE

GG-1615739 (czesto niewidoczny) x-fire-Lukasz112 (kiedy ja ostatnio byłem na x-fire?? xD)

klmn250624067twq0.th.gif

Opublikowano
mało opcji...

ban...

wygląd też najlepszy nie jest...

Skoro ci się nie podoba i dostajesz bana zrób swojego i zagraj na nim. 2 sekundy ban założę się.

Dla mnie jest nawet fajny. Wygląd to nie wszystko !

k2networkiv2.png
Opublikowano
Skoro ci się nie podoba i dostajesz bana zrób swojego i zagraj na nim. 2 sekundy ban założę się.

Dla mnie jest nawet fajny. Wygląd to nie wszystko !

co do tego to prawda. ja na nim gralem na wszystkim i wszystko dobrze dzialalo.

• Dodaj nową pozycję...