Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby kupywania na metin2.cc

tomaszuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może byś napisał o co Ci chodzi?? ( dokładniej )

Co mam ci dokładniej napisać ?

Pytam jakie są sposoby płatności na stronie metin2.cc

Nwm np smsem albo przelew.

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie sposobów płatności na metin2.cc.

Pomoże mi ktoś ?

Tu dokładnie nie napisałeś...

@TOP Paypal, Moneybookers, Western Union. Czyli przelew

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Co do metin2.cc

To wchodzisz na chat i pytasz sie czy sa dostepne yangi na Metin2 PL server xxx itp.

Oczywiscie po Angielsku.

Jesli sa kupujesz za pomoca np. Przelewu, PayPal itp.

Jezeli to jest twoj pierwszy zakup to beda prosic cie o jakis dowod i podadza Ci e-mail na jaki masz wyslac.

Ja Im wysłałem dowod osobisty. Zrobilem foto aparatem. W Paincie zamazałem zdjecie, i date urodzenia.

Po 4 min zapytal sie czy wszystko sie zgadza, nick postaci, krolestwo server itp.

Nastepnie trzeba poczekac 10min, az ten gosci z chatu skontaktuje sie z dostawca.

Potem Tobie pisze ch4 city 1 ,,sssrr22wq'' 1x blue potions - wystawiasz sklep o nazwie ,,sssrr22wq'' z 1x potka niebieska za np. 1kkk. Oni to kupuja i masz yangi.

Jestem w trakcie robienia tuta co do tego serwisu lecz, Oni jak narazie nie posiadaja yang na s26 :/ Musze czekac na e-mail od nich, wtedy yang dostane i zrobie tuta z ssami...

Pamietaj. Aby rozmawiac przez Chat z nimi trzeba pisac po Angielsku. Ja nie znam Angielskiego i sobie rade dawałem. Wystarczy translate.google.pl i mozna juz działac :>

Jezeli nie chcesz sie pieprzyc to kup na Allegro.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...