Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] designy

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zauważyłem, że dziś w zakładce designy, jest do kupienia design GOAL,

niby kosztuje 100 tys urki, ale jak by nie było nie trzeba za niego płacić w PLN, a tyle to nie dużo więc sobie kupie

na mhh: możesz kupić design CENTAUR

przed info o meczu: możesz kupić design GOAL

nie wiem jak wy ale ja sobie kupuję, w końcu to nie ja nabijam urkę tylko bot, więc mogę sobie na to pozwolić

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Nazbieram jeszcze 8 tys. uridium na zeusa, a jak design jeszcze będzie za parę godzin to go kupię.

Opublikowano

Ten design daje 10% doś

Już lepiej wygrać na handlu za grosze ten drugi (ten stary biały) ktr daje taki sam bonus.

Opublikowano

Ten design daje 10% doś

Już lepiej wygrać na handlu za grosze ten drugi (ten stary biały) ktr daje taki sam bonus.

a kurwa może się komuś podobać, akurat ten chce go mieć ale nie może, bo trzeba płacić w PLN, dlatego skoro jest taka opcja to trzeba skorzystać, tym bardziej, że design głupio nie wygląda, a jeżeli latasz na bocie to cię 100 k urki nie zbawi

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Wielu mówi że na wszystko szkoda urki ku*wa ludzie gdybyscie grali 3 lata temu jak nikt nie wiedzial co to znaczy bug w tej grze to moze byscie si nauczyli ze skzoda urki jest wtedy gdy masz jej 100 k ale to ty przez pare godiozn z klanem napierdalałeś kubiki i ktrychy i wtedy można było powiedzieć że na coś szkoda urki bo szybko tyle nie zarobisz a w dzisiejszym darkorbit kładziesz się spać masz 20 tys uri wstajesz rano 100 k urki więc nabio cio sie całkowicie za darmo jak ty słodko spałeś możesz się poczuć jak mały Bill Gates bo śpisz a kasa rośnie więc nie pierdolcie że skzoda urki tylko kupujcie!

Opublikowano

Za uridium to ja widze podobny do Enforcera tylko inny wygląd

Referee

Design sędziowski dla Goliatha. Emanuje wręcz autorytetem, a dodatkowo oferuje 5% bonusu szkód.

Opublikowano

Wielu mówi że na wszystko szkoda urki ku*wa ludzie gdybyscie grali 3 lata temu jak nikt nie wiedzial co to znaczy bug w tej grze to moze byscie si nauczyli ze skzoda urki jest wtedy gdy masz jej 100 k ale to ty przez pare godiozn z klanem napierdalałeś kubiki i ktrychy i wtedy można było powiedzieć że na coś szkoda urki bo szybko tyle nie zarobisz a w dzisiejszym darkorbit kładziesz się spać masz 20 tys uri wstajesz rano 100 k urki więc nabio cio sie całkowicie za darmo jak ty słodko spałeś możesz się poczuć jak mały Bill Gates bo śpisz a kasa rośnie więc nie pierdolcie że skzoda urki tylko kupujcie!

albo mało śpisz albo nwm, pozatym poco nam coś co można wylicytować za 1k kredytów ? wole 100k uri wydać np na CDD czy coś tego typu, choćby wrzucić w kociołek

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...