Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Runy

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy jak będę mieć np 9 run mana regen tieru 3 to używając translatora jest szansa że wylosuje mi sie mana regen mimo że mam ich max?

Drugie pytanie to czy jak dam np 2x armor to może mi sie też armor wylosować tego samego tieru oczywiście (3)

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Nie wiem czy zrozumiałem, ale jeśli włożysz np. 2x mana regen to nie może ci wylosował takiej samej (mana regen). Jednym słowem nie może ci się wylosować ta sama runa jakie włożyłeś.

Game Over

Opublikowano

Jak masz 9x Mana Regen to Ci się chyba może dodać.Ja mam 10x armor na PBE więc tak twierdzę.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jak masz 9x Mana Regen to Ci się chyba może dodać.Ja mam 10x armor na PBE więc tak twierdzę.

PBE jest w cholere bugów i to pewnie jeden z nich . Raczej nie jest to możliwe aby wylosowało ci kolejną rune m.regen na globalnych serwerach , ponieważ ich system losowania kolejnej runy sprawdza czy nie masz już maksymalnej ilości danych run

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...