Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] UCB-100

maniek7v7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam przytanie czy ta amunicja ma jakas waznosc w grze? tzn termin? bo mialem 130tys jeszcze wczoraj a dzis wchodze zobaczyc jak bocik zebral i ogolnie looknąć patrze a tu tylko 998.... (żal) jak bot sobie sam mogl przełączyć na białke?

Opublikowano

Mam przytanie czy ta amunicja ma jakas waznosc w grze? tzn termin? bo mialem 130tys jeszcze wczoraj a dzis wchodze zobaczyc jak bocik zebral i ogolnie looknąć patrze a tu tylko 998.... (żal) jak bot sobie sam mogl przełączyć na białke?

Jak nie miales wystarczajacej ammo ktorego uzywales to zmienil ammo.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

u mnie nie zmienia sam , np jak skończy się ammo we wrotach i nie ma kasy na dokupienie to tylko lata po mapie

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

możliwe że wcześniej kogoś biłeś i puściłeś bota na alieny zapominając zmienić na x4 też tak czasem miałem :(

PL2 VRU

Opublikowano

mam kupione cpu ze jak x1 mam mniej niz 1000strzalow to kupuje automatycznie 10tys

Nie miales miejsca na LCB dlatego go nie kupil i zaczal uzywac innego rodzaju ammo. Polecam na okraglo kontrolowac bota jak lata na alienach.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Nie miales miejsca na LCB dlatego go nie kupil i zaczal uzywac innego rodzaju ammo. Polecam na okraglo kontrolowac bota jak lata na alienach.

Nie to nie to bo cpu kupuje ammo nawet jesli masz wiecej amunicji na statku niz mozesz miec wiec to nie to :) pewnie zostawilem na x4 i dlatego ;/

Opublikowano

możliwe że wcześniej kogoś biłeś i puściłeś bota na alieny zapominając zmienić na x4 też tak czasem miałem :(

Bociłeś kiedyś ?, każdy bot zmienia ammo na takie jak ma ustawione .

Maniek, jak może kupywać jak nie ma miejsca ?.. Muszę to sprawdzić..

Opublikowano

Jak masz CPU do kupowania amunicji to ci kupi nawet jak masz chyjtylion|10.000.....

76561198053546969.png

Opublikowano

Pewnie latałeś, nie zmieniłeś w bocie na x1, albo przed wylogowaniem, i oto efekty.

Opublikowano

Bociłeś kiedyś?

jak strzelałeś do kogoś z x4 to w bocie automatycznie ci się zmieni na bicie alienów z x4^^

PL2 VRU

Opublikowano

dokładnie widocznie musiałeś zostawić na x4 inaczej tak bez powodu byś nie stracił białki tak czy siak samo napewno nie znikneło i już raczej tego nie odzyskasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...