Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler

Ozik98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee sin.

7 skilli ,AoE odepchnięcie,AoE slow , dash do enemy , shield + dash do ally, po za tym w late troszkę podobno słabnie ,ale ja w to nie wierzę.Jest tankowaty z odpowiednim buildem.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

W tym wypadku chyba najlepszy lee.

Jungla szybka z powodu passywu.

Dobry escape system.

Dash+shield.

Ult super do tf jak i do ganków.

AoE cc.

Q idealne na ganki.

Opublikowano

Lee sin sam go używam na jungli jest niezastąpiony, łatwe ganki dobry system do ucieczek i doganiania, wytrzymały, szybko się nie nudzi, ma 7 skilli, po prostu postać OP !

Zanim użyłem internetu nie wiedziałem że na świecie jest tyle idiotów.

Opublikowano

Ja na jungle polecam Jaxa - posiada on stuna oraz doskok, co daje bardzo dobre gangi. Jungle też ma łatwą.

Opublikowano

Jax - doskok, AoE Stun,

Heimendinger - bardzo łatwa farma dzięki tym maszynkom :D

Shaco - Dobre ganki ,równie łatwa jungla jak Hei

Warwck - flash-ulti :D Dobre gankuje z ulti i W

Opublikowano

Jungler - Postać , która robi szybko jungle oraz ma super ganki ( to eliminuje lee sina miss Q i gank robi papa ) . Polecam Maokaia , Amumu , Nautiliusa , Alistara , Riven ( Są to junglerzy o dużej wytrzymałości jak i dobrych CC , dodałem riven ponieważ bardzo lubie nią junglować , gdyż ma bardzo ciekawe ganki dzięki dashom które ułatwiają jej podejście do przeciwnika) Co do reszty junglerów Maokai , Amumu ,Nautilius ,Alistar są to mistrzowie CC i perfekcyjnych ganków na danych lvl , najbardziej polecam Maokaia , gdyż ma szybką 1 lvl jungle oraz ma dużo CC dzięki którym przeciwnik bez flasha nie ucieknie.

Opublikowano

A ja ci polece warwicka bardzo szybko jungla a jak masz dobry build to niszczysz all, no i moglbym ci polecic rowniez xin zhao po ostatnim reworku jest wyjebany w kosmos

warwick ma dopiero dobre ganki po 6lvl - porażka nie polecam

tak jak wyżej napisali koledzy lee sin szybka jungla , duży dmg , tarcza slow :D

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

@up. WW juz ma ganki dobre na 4 lvl tylko pierw musisz sie wrocic po buty(berki,tabi,merkury), zreszta nie potrzebuje ich jesli przeciwnik ma mniej niz polowe HP zapomniales o fantastycznym skillu ww pod E

krzychu.jpg

Opublikowano

@up. WW juz ma ganki dobre na 4 lvl tylko pierw musisz sie wrocic po buty(berki,tabi,merkury), zreszta nie potrzebuje ich jesli przeciwnik ma mniej niz polowe HP zapomniales o fantastycznym skillu ww pod E

jak pamiętam jego ''e'' wyczuwa postać która ma mniej niż 50% życia ale weź pod uwagę znawco lol'a gdy postać ma stuna lub flesha to to nic ci nie da ;] dziękuje dobranoc

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

@up. w gankowaniu nie chodzi tylko o zdobywanie killi czasami tez dobrze jest zmusic przeciwnika do uzycia flesha, a na linie zawsze mozna wrocic chwile pozniej...

co do tematu nadal polecam ww

krzychu.jpg

Opublikowano

także o to chodzi ale także chodzi o na feedowanie drużyny .

i według mnje lepsze są postacie bez many do jungli . wtedy częściej mid dostanie blue i bd mieć łatwiej .

a warwick bez blue nie ma many po 3 x ''q''

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

AMUMU ! Najlepszy jungler w grze !

2x stun, wytrzymały, robiąc go pod tanka potrafi zabić prawie każdego, ganki na 2/3 lvlu, szybka jungla.

Nie jest tak mobilny jak Lee, czy Jax, ale jak dla mnie jest to najlepszy jungler zaraz po Lee, spory zasięg stuna, spory zasięg ulti i dobre ganki, to wystarcza, kilka takich akcji, nawet na trudnych przeciwników dasz rade nawet czymś takim wygrać ludziom mecz, polecam !

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za rady. Kupuje Maokaia :)

Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce! JKH GKS Jastrzębie!

T3ppazk4X19fZXVuZV9fXzU2M19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fVmlyZ2luIElzbGFuZHMgVVMucG5nX19fM19fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Jungler - Postać , która robi szybko jungle oraz ma super ganki ( to eliminuje lee sina miss Q i gank robi papa ) . Polecam Maokaia , Amumu , Nautiliusa , Alistara , Riven ( Są to junglerzy o dużej wytrzymałości jak i dobrych CC

Masz rację, eliminuje Lee Sin'a ale także Amumu, Nautilusa a mimo to ich wypisałeś :)

Wg. mnie dobry jungler to Jax, Xin mają dasha więc łatwe ganki i jungle też w miarę prosta., Jax E dodge, Xin W life style

E6c9g1v.gif

Opublikowano

udyr wg. mnie ma jedną z szybszych a także przyjemniejszych jungli ;) merkurki, latarnia, frozen matlet, egida itp i nie do zniszczenia ;D

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

także o to chodzi ale także chodzi o na feedowanie drużyny .

i według mnje lepsze są postacie bez many do jungli . wtedy częściej mid dostanie blue i bd mieć łatwiej .

a warwick bez blue nie ma many po 3 x ''q''

A takie pytanie do Ciebie, masz 5lvl konta 1 postać i jesteś bez run? Chyba tak, bo na 30lvl masz takie coś jak specjalizacje i runy, co powoduję, że mana nie jest nam potrzebna. Chyba jesteś jakimś początkującym gdzie daje wszystkie spelle w miniony.

Ja także polecam Ci WW :

+ Heal z Q

+ Dodatkowy AS z W

+ Zwiększony MS i AS? z E

+ Ulti, które jest bardzo przydatne do gangowania jak i do TF - łapiemy wrogiego carry w tf, nasz team go zabija i mamy wygrany team :)

Jeśli nie chcesz WW, to polecę Volibera :

+ dobre CC

+ dmg z Heala - W

+ AoE dmg z ult i zwiększony dmg

+ super pasywka, można już wchodzić pod towerki na 5lvl

Opublikowano

Proponujcie dalej Lee Sina jako dobrego w late -.-

Maokai, Skarner, Amumu, Alistar, Lee (Dobre ganki w early i dobre mid game, odpada w late), nautilius (przyciągnięcie, stun w ulti, podrzut)

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...