Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Film] PL2

goblinbcn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki filmik niedługo dodam coś nowego to też tu może wrzucę zależnie od tego czy się będzie podobać...

dodam że intro jest strasznie lipne i żeby wszystko dobrze widzieć trzeba ustawić HD i to lekkie powiększenie ekranu

i standardowo Oceniaj, Kometuj, Subskrybuj :-)

Pozdrawiam Synek*Lusesitki PL2

PL2 VRU

Opublikowano

Fajny filmik ; ) Tylko jedno pyt co tak mało akcji na Vru ? Za silni jesteśmy ? ^ ^ Widziałem że z Chs-ów tam jedna osobę dopadłeś o ile się nie mylę ; )

Opublikowano

to jest ostatni filmik z mojego super zajebistego zbanowanego konta :(

ewentualnie jak będe miał czas to zrobię jeszcze z jednego niewykorzystanego materiału z 3-8

ale oprócz tego to z wylotów na vru nic niewstawię bo sam przeszedłem do was na firmę

i jestem z tego bardzo zadowolony bo eic to syf:P

mało was tam było więc poleciałem:)

jakbyś chciał to zbieraj urkę na podwójne itp bo w ten weekend będę nagrywał chyba ostatni filmik w najbliższym czasie bo koledze którego 2 kontem latałem główne ukradli i tymczasowo muszę mu je oddać do odzyskania konta :( więc można by się było jakoś na ts MT styknąć i pogadać:)

PL2 VRU

Opublikowano

Taki filmik niedługo dodam coś nowego to też tu może wrzucę zależnie od tego czy się będzie podobać...

dodam że intro jest strasznie lipne i żeby wszystko dobrze widzieć trzeba ustawić HD i to lekkie powiększenie ekranu

i standardowo Oceniaj, Kometuj, Subskrybuj :-)

Pozdrawiam Synek*Lusesitki PL2

fajne fajne :) Pozdrawiam Rosół(my się już znamy) :)

Zpraszam do mojego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...